×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі кантату "Карміна Бурана" виконають разом академічні колективи Житомирської та Чернівецької філармоній

Всесвітньо відома хорова композиція Карла Орфа прозвучить у перший день міжнародного фестивалю майстрів мистецтв

n 0403168132ім. Святослава Ріхтера, який відкриється 16 березня.

На сцені обласної філармонії музичний твір виконуватимуть академічний симфонічний оркестр та академічний камерний хор "Чернівці" Чернівецької філармонії та академічна хорова капела "Орея" Житомирської філармонії, передає Житомирська хвиля.

Поруч із дорослими артистами виступатиме й дитяча хорова група учнів житомирської музичної школи №4. Про це розповів в інтерв'ю "Житомирській хвилі" генеральний директор житомирської філармонії ім. С. Ріхтера Петро Даценко: Диригувати творчими колективами буде наш заслужений діяч мистецтв України Олександр Вацек, керівник "Ореї". Сьогодні триває серйозна підготовка в нашому колективі, тому що академічний симфонічний оркестр і хор Чернівецької філармонії вже це зробили і в них були концерти з цією програмою. А Орея ще не брала участі в цьому, до того ж буде виступати й хор дитячої музичної школи. Так що на сцені артистів буде дуже багато, але й та музика потребує не просто кількості, а і якості виконання. Ми хочемо, щоб то було якісно і запам'яталося житомирянам". Керівник філармонії також зазначив, що програма цьогорічного фестивалю вирізняється великою кількістю учасників й солістів, а також розмаїттям жанрів – від класики до джазу.

18 березня у третьому, заключному концерті, візьме участь відомий композитор, Герой України Мирослав Скорик, який диригуватиме Національним президентським оркестром України.

Последнее изменение Пятница, 04/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework