×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Представників медіасфери Житомирщини запрошують взяти участь у IV Lviv Media Forum

Уже вчетверте у Львові відбудеться наймасштабніша медіаподія року – Lviv Media Forum.

n 250316842026-28 травня захід збере разом журналістів, блогерів, студентів, аналітиків, видавців та закордонних спеціалістів. Цьогорічною темою події є «Пояснюючи світ через медіа».

Медіафорум  традиційно пройде на арені «Львів». На четвертий  Lviv Media Forum організатори очікують близько 700 представників медіаіндустрії. Географія події включає близько десяти країн. Попередньо свою участь уже підтвердили низка авторитетних українських та закордонних журналістів, працівників теле- та радіосфери, медіаекспертів.  Гості поділяться своїм досвідом роботи в умовах конфлікту, проаналізують сучасні тенденції розвитку ЗМІ, можливості фінансової незалежності ЗМІ та інше.

Уже традиційно під час  Lviv Media Forum відбудеться вручення Премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» та Лекція Свободи. Тематичний спектр майстер-класів теж значно розширено. Так, учасники вчитимуться писати про розвиток локальних медіа, про культуру, надання медичної допомоги в умовах конфлікту. Пройде також цикл спеціалізованих майстер-класів з репортажу, журналістських розслідувань, цифрової журналістики, фотографії.

Для молодих журналістів-практиків та студентів медіа спеціальностей організатори приготували приємний сюрприз – 100 безкоштовних трепел-грантів у трьох категоріях: трепел-гранти для журналістів регіональних видань, трепел-гранти для студентів, стипендії для студентів львівських вишів. Детальнішу інформацію та посилання на реєстрацію можете знайти на офіційному сайті медіафоруму.

Організаторами Львівського медіа форуму уже традиційно виступили ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ.

Вікторія Ейсмунт

Последнее изменение Пятница, 25/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework