×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі найвідоміший хоровий композитор в Україні поспілкується з громадою міста та познайомить із своєю творчістю

29-30 березня у місті Житомирі відбудеться творча зустріч із народною артисткою України, композитором Лесею Дичко

n 2803168459та культурологом Євгеном Махновцем.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Під час зустрічі найвідоміший хоровий композитор в Україні поспілкується з творчою громадою міста та познайомить із своєю творчістю.

29 березня о 15:00 год. пройде прес-конференція у недільній школі Свято-Михайлівського кафедрального собору. 30 березня о 14:00 год. в приміщенні Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка відбудеться творча зустріч з Лесею Дичко, на якій можна буде прослухати лекції на тему: «Сучасна хорова музика» та «Літургійна музика А. Веделя».

Довідково.Леся Василівна Дичко – найвідоміший хоровий композитор в Україні та автор багатьох творів. Її твори широко представлені на хорових фестивалях, конкурсах та на концертних програмах світу (США, Канада, Франція, Великобританія, Німеччина, Данія, Іспанія та інші.

Леся Дичко має багато нагород, зокрема: орден Святої Варвари Великомучениці, орден Святого Рівноапостольного князя Володимира. Також нагороджена Грамотою Верховної Ради України, Почесною грамотою Великої Вченої ради НМАУ ім. П.І. Чайковського, Почесною відзнакою Міністерства культури і мистецтв України «За багаторічну працю в галузі культури» та «За досягнення в розвитку культури і мистецтв та інші.

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework