×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ провели КВН, щоб зібрати кошти на лікування онкохворої студентки

За перемогу боролися сильні та цікаві команди інститутів та факультетів ЖДУ імені Івана Франка:

n 0104168546«Оба-на», «Прайм» а також збірна ЖНАУ «Житомирський стандарт».

31 березня 2016 року студенти ЖДУ імені Івана Франка із задоволенням наповнили актову залу університету для того, аби вдруге подивитися КВН на Кубок ректора та в такий спосіб зібрати гроші на лікування онкохворої студентки-другокурсниці соціально-психологічного факультету університету Мар'яни Масловської, якій лікарі поставили невтішний діагноз: дифузна мезотеліома плеври, інтоксикація, анемія.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Переможця визначало високоповажне та компетентне журі у складі проректора з виховної та навчально-методичної роботи ЖДУ Андрія Шевчука, доцента кафедри музики і хореографії з методиками викладання Наталії Бовсунівської, неодноразового чемпіона Житомирської Ліги КВН, учасника легендарної команди КВН «Алла Кудлай», випускника історичного факультету ЖДУ Івана Кухарчука, голови Житомирської міської організації КВН, неодноразового переможця ліги АКУ, шоумена, лідера команди «CD» Вадима Новицького.
Ведучими гумористичного батлу були випускники ЖДУ імені Івана Франка, переможці телепрограми «Розсміши коміка»: неодноразовий чемпіон Житомирської Ліги КВН, учасник легендарної команди КВН «Алла Кудлай», випускник ННІ педагогіки Олексій Гайдучик та шоумен, актор знаменитих команд КВН «Штукатурка», «Свои нюансы», випускник Інституту філології та журналістики Раміль Янгулов.
Протягом двох годин команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором у трьох традиційних конкурсах: «Фрістайл», «Розминка», «Біатлон».
Хлопці та дівчата вели гру на високому рівні, зал реагував на жарти дружним реготом і оплесками. А також тепло вітав учасників, які дарували ульотний драйв і завзятий гумор. Загалом Кубок ректора видався контрастним і різноманітним: «хлопці з Олєвска», Ромео і Джульєта на спортивний лад, дилема, про що фільм «50 відтінків сінного» та кому віддати Оскар – фільму «50 відтінків сінного» чи «300 зарічанців».
За підсумками гумористичного поєдинку перемогу здобула команда факультету фізичного виховання та спорту ЖДУ імені Івана Франка «Прайм».
Під час проведення КВН на Кубок ректора ЖДУ імені Івана Франка було зібрано 2363 гривні.
«КВН на Кубок ректора – це можливість студентам показати, якими вони є кмітливими, винахідливими та смішними. Крім того, це не лише спосіб реалізувати себе, а й долучитися до волонтерства. Адже цей захід виконав волонтерську функцію, отримані гроші з гумористичного поєдинку будуть перераховані на лікування студенти 26 групи соціально-психологічного факультету Мар'яни Масловської», – коментує ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

n 0104168546 1

n 0104168546 1

n 0104168546 1

n 0104168546 1

n 0104168546 1

n 0104168546 1

n 0104168546 1

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework