×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Життя заради інших

Молоді, талановиті та креативні  – це все про них – організаторів і учасників молодіжного табору WORLD CAMP.

dg 1404161Саме вони і завітали до Житомира, 13 квітня, в  пошуках серед молоді лідерів майбутнього. Основне завдання заходу - підготовка молоді  до випробувань життям  через розширення світогляду, формування  твердої  життєвої  позиції,  відповідальності.

WORLD CAMP – це всеукраїнська щорічна молодіжна конференція. Завдяки їй люди вчаться долати власні обмеження, розширюють світобачення та пізнають радість. Ця організація досить молода – в Україні розпочалась її активна діяльність лише з 2011 року.

Серед учасників молодіжного табору були присутні і студенти з Південної Кореї – гурт «Vitis», які завітали до Житомира з концертною програмою. Життя обох музикантів, як виявилось, не таке вже й безтурботне – в одного з них навіть був момент, коли йому не хотілось жити.  Але, зі вступом в молодіжний табір, їхні погляди, інтереси, захоплення різко змінились  і, насамперед, з’явилося нестримне бажання жити і насолоджуватися кожною хвилиною. З їх вуст прозвучало безліч пісень на рідній мові, а наприкінці виступу, перевдягнувшись у вишиванки, вони заспівали українською. Глядачі були приємно здивовані,  не стримували свого захоплення, адже не кожен зможе заспівати незнайомою для себе мовою.

Виступ молодого гурту вийшов  на славу.  Публіка  була енергійна та запальна,  в залі панувала чудова атмосфера . Молоді виконавці побажали цінувати своїх батьків, адже вони  – наше все, а про дорогоцінне забувати не можна.

dg 1404161 1

Последнее изменение Четверг, 14/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework