Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (25.04.16 – 01.05.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 25 квітня по 1 травня представлені такі фільми:

«Мисливець і снігова королева»

Сестра Равенни, крижана королева Фрея, була зраджена і втекла з королівства. З її можливістю заморозити будь-якого ворога молода крижана королева провела десятиліття в ув'язненні в зимовому палаці, збираючи легіон смертоносних мисливців, в числі яких Ерік (Хемсворт) і воїн Сара (Честейн), щоб побачити те, як ці двоє порушують її єдиний наказ: Зробити свої серця кам'яними для любові.
Кінотеатр «Україна» запрошує переглянути новинку. Фільм можна побачити і в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Сомнія»

У молодої пари, яка втратила маленького сина, з'являється другий шанс на щасливе життя, коли вони беруть з притулку чудового восьмирічного Коді. З невідомої їм причини він дуже боїться засипати ночами, але незабаром виявляється, що справа в незвичайному дарі Коді — поки він спить, його сни оживають. Кожну ніч новим батькам можуть з'явитися або прекрасні бачення його уяви, або леденячі душу породження його кошмарів. І ці кошмари — смертельно небезпечні.
Кінотеатр «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

«Вибір»

У маленькому прибережному містечку Бофорт живе Тревіс Шоу, ветеринар. До будинку по сусідству в'їжджає молода приваблива дівчина - Геббі Холланд, студент-медик. Між парою відразу з'являється тяжіння. Однак Геббі вже зустрічається з колегою, доктором Райаном МакКарті. Поки він знаходиться за кордоном, у сусідів починаються романтичні стосунки. Повернувшись, Райан намагається відновити свій зв'язок з дівчиною. Геббі повинна вирішити, ким вона дорожить більше. Після сумнівів Холланд вибирає Тревіса, з яким у неї починається прекрасне сімейне життя. Парі ще доведеться зіткнутися з труднощами на своєму шляху.
«Мультіплекс» – кінотеатри, що показуватимуть стрічку.

«Воскресіння»

У картині піде річ про перші 40 днів, що відбулися після воскресіння Христа. Основним персонажем стане атеїстично налаштований римський сотник, якого прокуратор Іудеї, Понтій Пілат, посилає дізнатися з чим пов'язані чутки про воскресіння Христа, а також спробувати відшукати тіло цього новоявленого месії. 
Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрах: «Україна» та «Мультиплекс».

«Я з тобою»

П'ять років тому Роман та Олексій були просто двома підлітками із спортивного табору, закоханими в одну дівчину - Тетяну. Життя розвело їх по різних містах і країнах. Але коли з'ясовується, що Таня важко хвора, два її вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт, об'єднуються, щоб її врятувати. Проти них весь світ – продажна бійцівська федерація, корумповані чиновники і навіть історичні події: все відбувається у переломний для країни момент, і головним героям належить відправитися за дівчиною до окупованого Слов'янська. Але після «Революції гідності» вони вірять, що заслужили кращого майбутнього для своєї країни і своїх коханих.
Кінотеатр ім. І. Франка та «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

«Джек Стоун»

Поліцейський Джек Стоун навмисне грабує банки, щоб опинитися за гратами разом з відомим російським злочинцем російського Баламом. Балам – це бандит, якому підвладна навіть місцева поліція. Балам живе в тюрмі, немов король міста. Його камера – це розкішна приватна кімната, побудована спеціально для нього. Лише деякі мають доступ в ту частину в'язниці, де сидить Балам. Навіть наглядачі бояться туди ходити. Герой оточений власними охоронцями і прихильниками. Але Джек вже зовсім близько, щоб помститися за своїх рідних, яких Балам холоднокровно вбив.
Кінотеатр «Україна» запрошує до перегляду фільму.

«Книга джунглів»

Непримиренна боротьба з небезпечним і вселяє страх тигром Шерханом змушує Мауглі покинути вовчу зграю і відправитися в захоплюючу подорож. На шляху хлопчика чекають дивовижні відкриття і зустрічі з пантерою Багірою, ведмедем Балу, пітоном Каа і іншими мешканцями джунглів.
Прем’єра вийде у кінотеатрах «Україна» та «Мультиплекс».

«Бережи свої горішки»

У лісі сталася біда. Пронирливі хлопці з міста вирішили, що жолуді послужать відмінною основою для нового Чудо-крему. Вони приїхали в ліс на залізних машинах, зібрали всі жолуді і залишили всіх лісових жителів на зиму без їжі.
Кінотеатр ім. І. Франка та «Україна» запрошує переглянути новинку. Мультфільм можна побачити і у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Леді Бос»

У центрі сюжету бізнес-леді, промисловий магнат, що опинилася у в'язниці, погорівши на тіньових оборудках. Відсидівши назначений, жінка мріє спокутувати провину і змінити статус шахрайки на загальну улюбленицю, тільки не всі жертви її махінацій готові переглянути своє ставлення до неї.
«Мультіплекс» – кінотеатри, що показуватимуть стрічку.

«Селфі-паті»

Четверо хлопців опинилися в поліцейській дільниці, де їм потрібно довести, що труп карлика виявлений після забійної вечірки – не їхня рук справа. 
Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрах: «Україна» та «Мультиплекс».

«Злочинець»

В останній відчайдушній спробі зупинити катастрофу світового масштабу генетики здійснюють неймовірну операцію із вживлення спогадів і умінь загиблого оперативника ЦРУ в тіло небезпечного ув'язненого з надією, що той доведе до кінця перервану місію агента.
Стрічку можна переглянути у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Зоотрополіс»

Звірополіс - сучасне місто, населене найрізноманітнішими тваринами, від величезних слонів до крихітних мишок. Звірополіс розділений на райони, що повністю повторюють природне місце існування різних жителів. Тут є і елітний район Площа Цукри і непривітний Тундратаун. У цьому місті з'являється новий офіцер поліції, життєрадісна зайчиха Джуді Хоппс, яка з перших днів роботи розуміє, як складно бути маленькою і пухнастою серед великих і сильних поліцейських. Джуді хапається за першу ж можливість проявити себе, попри те, що її партнером буде балакучий хитрий лис Нік Уайлд. Удвох їм належить розкрити складну справу, від якої залежатиме доля усіх мешканців Звірополіса.
Захоплюючий мультфільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Пінокіо»

Одного разу старий Джепетто замріявся, дивлячись в небеса на блискучі зірки. Він загадав бажання, щоб вирізаний з дерева хлопчик Піноккіо ожив і став йому справжнім сином, про який він мріяв все своє життя. І його бажання, нарешті, збулося.
Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Король мавп»

Всемогутній Король Мавп одного разу роздратував богів і був укладений ними в крижану безодню серед Мармурових гір. Через 500 років маленький хлопчик випадково знімає закляття і звільняє героя.

Тепер Короля чекає нове випробування: йому належить битися з Кровожерливим Драконом. Чи зможе великий герой, який володів магією і кунг-фу, врятувати людей і перемогти Могутнього Дракона?

Кінотеатр ім. І. Франка запрошує переглянути мультфільм. 

Приємного перегляду!

 

 

Последнее изменение Пятница, 22/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework