×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Бердичівлянка почала зйомки фільму про репресії в Україні. ФОТО

Є в Бердичеві людина, яка любить кінематограф, як свою дитину. Вона постійно у творчому пошуку і намагається довести собі і бердичевлянам, що не дивлячись на усі негаразди і труднощі, цілеспрямована людина може реалізувати себе будь де.

Талановита Алла Міщук сьогодні розповіла в соціальній мережі Фейсбук про свою нову роботу над фільмом про життя українців в карколомні роки нашої історії, передає Бердичів BIZ.
Пані Міщук розмістила декілька світлин з процесу створення нового фільму та написала:
Фотосесія робочих моментів. 2 травня знімали один з епізодів майбутнього фільму про репресії 1937-38рр. Зйомки відбувалися на території МУЗЕЮ хліба (с. Білопілля вул. Бердичівська 37 «А», Вінницька область, Козятинський район), директор музею Сергій Рибачук також нам допоміг з транспортом (знайшов підходящий віз для зйомок Смайлик «wink» ). Знімальна група складалася з 12 чол, – режисер Алла Міщук, оператор Олександр Гарін, консультант по костюмах Віталій Гончарук, фотограф Марина Царапаева та 8 акторів (Костянтин Ковальчук, Олена Бойко, Олександр Сосюра, Віталій Романович, Андрій Лобода, Сандра Вікарій, Ілля Гончарук, Михайло Міщук). Особливо “постраждав” в ім’я кіномистецтва наймолодший 8- річний актор (Михайло Міщук), доводилося його “змушувати” плакати, а також неодноразово падати.

Последнее изменение Среда, 04/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework