Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (09.05.16 – 15.05.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.
До уваги глядачам з 9 по 15 травня представлені такі фільми:

«Перший месник: Протистояння»

Супергеройський фільм заснований на персонажах Marvel Comics і є продовженням "Першого месника" 2011 року та "Першого месника. Інша війна" 2014 року. Картина буде тринадцятою в кінематографічному всесвіті Марвел. Через рік після подій з Альтроном трапився ще один міжнародний інцидент, в якому були замішані Месники, і який призвів до масових руйнувань. Політики вирішили взяти справу в свої руки і створити систему їх звітності і керівний орган. Коли Стів Роджерс спробував захистити свого друга Бакі Барнса від урядових військ, виник конфлікт із Тоні Старком. Месники розділилися на два табори: Капітана Америку, який не бажає працювати з керівництвом, і Залізну Людину, що підтримує державний контроль.

Фільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

«Пастка для привида»

Історія 11-річного самотнього Тома. Після зустрічі з чарівним вгодованим привидом Хьюго в підвалі свого будинку життя хлопчика зміниться найдивовижнішим чином. Йому доведеться проявити справжню хоробрість і на пару з мисливицем за привидами Хетті допомогти Хьюго повернутися до себе додому. Для цього героям потрібно пройти через масу перешкод, щоб знищити Стародавній Дух Льоду, який живе в будинку Хьюго, і загрожує повалити все місто у вічну мерзлоту. Але для того, щоб зробити подвиги, Тому і Хетті потрібно буде заглянути до себе в серце...

Кінотеатр ім. І. Франка, «Мультиплекс» та «Україна» запрошує переглянути мультфільм.

«Топ-модель»

Емма живе однією лише мрією - стати частиною розкішного світу моди. Дівчина готова піти на все, щоб отримати бажане. Коли Емма отримує запрошення в одне з провідних модних агентств, вона, ні секунди не сумніваючись, відправляється в Париж. На одній з фотосесій Емма зустрічає успішного і привабливого фотографа Шейна Уайта, в якого закохується з першого погляду. Однак світ моди диктує свої умови і те, що спочатку складалося для неї як казка, починає поступово переростати в небезпечну одержимість і справжній нічний кошмар.

Прем’єра вийде у кінотеатрі ім. І. Франка, «Україна» та «Мультиплекс».

«Вовки та вівці»

Молодий вовк Сєрий - веселун, жартівник і просто душа компанії. Будучи улюбленцем зграї, він веде безтурботне життя і, здається, зовсім не збирається дорослішати і ставати більш відповідальним. Саме це найбільше засмучує красуню Бьянку, обраницю нашого героя, якій вже набридло чекати, поки її суджений нарешті зміниться. В один прекрасний момент ватажок зграї, відчувши, що став старий, оголошує всім, що через три дні відбудеться поєдинок між Сєрим і Безухом, переможець якого стане новим главою.

Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Хардкор»

Головного героя повертає до життя дружина, але сам він нічого не пам'ятає. Вона каже, що його звуть Генрі. Через пару хвилин починається перестрілка, і жінку викрадають. Генрі відправляється на її пошуки. Викрадач - могутній Акан з армією найманців, який прагне захопити весь світ. Герой опиняється в Москві, де всі намагаються його вбити. Всі, крім британця Джиммі, проте неясно, чи можна все-таки йому довіряти. Якщо Генрі вдасться вижити в цій сутичці не на життя, а на смерть, він зможе дізнатися правду про свою особистість.

Кінотеатр «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

«Мисливець і снігова королева»

Сестра Равенни, крижана королева Фрея, була зраджена і втекла з королівства. З її можливістю заморозити будь-якого ворога молода крижана королева провела десятиліття в ув'язненні в зимовому палаці, збираючи легіон смертоносних мисливців, в числі яких Ерік (Хемсворт) і воїн Сара (Честейн), щоб побачити те, як ці двоє порушують її єдиний наказ: зробити свої серця кам'яними для любові.

Кінотеатр «Україна» запрошує переглянути новинку. Фільм можна побачити і в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс».

«Книга джунглів»

Непримиренна боротьба з небезпечним і вселяє страх тигром Шерханом змушує Мауглі покинути вовчу зграю і відправитися в захоплюючу подорож. На шляху хлопчика чекають дивовижні відкриття і зустрічі з пантерою Багірою, ведмедем Балу, пітоном Каа і іншими мешканцями джунглів.

Прем’єра вийде у кінотеатрі «Мультиплекс».

Приємного перегляду!

Последнее изменение Вторник, 10/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework