Що пропонують житомирські театри глядачам? (23.05.16-29.05.16)

Театр вириває людину з традиційного середовища, в якому вона щоденно знаходиться, а як відомо, зміна діяльності – це одна з форм відпочинку. Тому якщо ви хочете приємно провести час, то житомирським театрам є, що вам запропонувати.

МУЗИЧНА КАЗКА «КИЦИН ДІМ»

Субота, 28 травня
Адреса: площа Соборна, 6. Драмтеатр ім. І. Кочерги
Початок: 12.00
Вартість квитків: 25-30 грн.
Режисер-постановник – Ірина Антонюк
Художник-постановник – Марина Герасимчук
Музична казка «Кицин дім» порадує Вас та Ваших діток!
Дзелень-бом! Дзелень-бім! У дворі – високий дім…Ходить Кішечка по нім… Про чудовий Кицин дім буде казочка усім… Та не все в цій казці гарно, хоч і дружно, хоч і ладно до сусідки ходить панство. Всі усміхнені, поважні, безтурботні та відважні, лиш в біді всі недосяжні… А біда в нас не чекає: Кицин дім в вогні палає, а сусіди геть пропали… Безпритульна Киця, бідна, вже нікому не потрібна. Що на старість? Голод? Злидні?.. Хто ж у прийми взяти зможе? Нагодує? Допоможе?

ДИТЯЧА ВИСТАВА «ПІВТОРИ ЖМЕНІ АБО ЯК ЯГНЯТКО МАНДРУВАЛО»

Субота, 28 травня
Адреса: вул. Михайлівська, 7. Житомирський академічний театр ляльок
Початок: 11.00; 13.00
Карпатські гори… Ген-ген пішла отара на пасовисько. Та не помітив вівчар, що одна овечка відбилася від стада, заслабла, бо давно солі не куштувала, яка вкрай їй необхідна для того, щоб набратися сил і наздогнати своїх. На щастя, поруч з нею опинилося маленьке Ягнятко, яке вирішило, не зважаючи ні на хижих звірів, ні на довгий шлях додому, дістати півтори жмені солі для порятунку мами.
Та чи вдасться зовсім ще маленькому й слабенькому Ягнятку впоратися із задуманим, адже не завжди оточуючі хочуть допомогти в біді?

ДИТЯЧА ВИСТАВА «ЯЗИКАТА ХВЕСЯ»

Неділя, 29 травня
Адреса: вул. Михайлівська, 7. Житомирський академічний театр ляльок
Початок: 12.00; 14.00
От були собі чоловік і жінка, Петро і Хвеська. І гарна б жінка була Хвеська, усім гарна, та тільки на язик швидка. Що не скаже їй чоловік, усе своїм довгим язиком розплеще. І як бути бідоласі, коли він випадково знаходить скарб?

 

 

Последнее изменение Пятница, 20/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework