У ЖДУ імені І. Франка нагородили найкращих науковців. ФОТО

24 травня 2016 року в актовій залі університету в рамках Дня науки вшосте відзначили «Науковців року Житомирського державного університету імені Івана Франка».

В урочистостях взяли участь проректор Поморської Академії (м. Слупськ, Республіка Польща) Тадеуш Сухарський, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, заступник начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Ольга Липовецька, волонтер Корпусу Миру США в Україні Роберт О’Лірі, голова правління ПАТ «Електровимірювач» Андрій Чибуровський, викладачі та студенти університету, а також численні гості, які прийшли підтримати номінантів.

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету, доктор філософських наук, професор, «Науковець року – 2010 р., 2011 р. і 2012 р.» Петро Саух.

У номінації "Науковець року" з історико-філософського напряму нагороду отримав Козловець Микола Адамович, з психолого-педагогічного напряму - Дубасенюк Олександра Антонівна, з природничо-математичного напряму - Киричук Галина, з літературно-лінгвістичного напряму - Мойсієнко Віктор.

Також нагороду у номінації "Молодий науковець року" отримали: з історико-філософського напряму Стельникович Сергій Володимирович, з психолого-педагогічного напряму - Вакалюк Тетяна, з природничо-математичного напряму - Корнійчук Наталія Миколаївна, з літературно-лінгвістичного напряму - Ліпісівіцький Микола Леонідович.

Привітав науково-професійне та студентське товариство університету й заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, який вручив п’ятьом науковцям ЖДУ почесні грамоти Житомирської обласної державної адміністрації за активну науково-дослідну роботу і ще п’ятьом – почесні грамоти Житомирської обласної ради.

Від імені освітян області привітала науковців вишу заступник начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Ольга Липовецька. Вона нагородила 11 науковців університету грамотами управління освіти і науки за активну участь у науково-дослідній роботі університету та з нагоди Дня науки.

Волонтер Корпусу Миру США в Україні Роберт О’Лірі, який майже рік викладає у ЖДУ, вручив двом викладачам-науковцям подяки Житомирського державного університету імені Івана Франка за активну міжнародну діяльність.

Цьогорічні переможці вручили своїм шістьом колегам-науковцям подяки Міністерства освіти і науки України та подяки ЖДУ імені Івана Франка за активну науково-дослідну діяльність. Крім цього, десять науковців, двоє з яких представлені до нагородження Грамотою Міністерства освіти і науки України, отримали подяки ЖДУ імені Івана Франка за активну науково-дослідну діяльність, ще чотирнадцять - грамоти Житомирського державного університету імені Івана Франка за активну участь у науково-дослідній роботі та з нагоди Дня науки.

Загалом під час заключних урочистостей з нагоди Днів науки у ЖДУ імені Івана Франка було вручено 61 відзнаку.

 

Последнее изменение Вторник, 24/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework