×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Гідропарку відбудеться ювілейна «Дивогонка»

5 червня у Гідропарку стартуватиме й захоплююче свято для дітей. «Дивогонка» - азартні перегони на велосипедах на швидкість серед дітей від 2-х до 12 років. Організаторами заходу є клуб велосипедистів "ВелоЖитомир" за підтримки Житомирської міської ради.

Засновники та учасники цього разу святкуватимуть ювілейну 10-ту Дивогонку!
Для участі у велопергонах необхідно зареєструватися: заповніть онлайн форму реєстрації за наступним посиланням: velo.zt.ua/page/divogonka чи зателефонуйте: (096) 325-71-17 (Антон) — пароль: "Ми на гонку!".
Для чого реєстрація? Перш за все «Дивогонка» - дитяче свято та спортивні змагання в одному наборі — медалі та призи отримують всі учасники, але при цьому організаторам необхідно мати достатню кількість того й іншого. Якщо на перегони прийде більше учасників, ніж планують, Вашим дітям призів і медалей може просто не вистачити.
Гонка буде розділена на 2 етапи - для дітей до 8 років і старше Початок формування заїздів (в першу чергу до формування заїздів запрошуються молодші учасники)відбудеться о 10:00. Перший заїзд для найменших (молодші учасники, категорія 2-3 роки, біговел, триколісні велосипеди)о 10:30. Заїзди для дітей 8 років і старше: орієнтовно з 12:00.
У перегонах планується участь 150-170 дітей, проводиться 25-30 заїздів по 5-6 учасників у кожному. В окремих випадках (якщо не набирається достатньої кількості учасників одного віку) вікові категорії можуть бути об'єднані.
Для участі необхідно мати:
- велосипед, біговел, самокат (кількість коліс і конструкція не мають значення);
- шолом (за відсутності шолома він буде наданий організаторами);
- гарний настрій!
Участь у заході безкоштовна.
Спеціально до ювілею під час перегонів буде організовано презентацію дитячої книжки «Зубасті задачки» від житомирського автора Кузька Кузякіна - дитячого письменника, ілюстратора дитячих книжок та журналів.

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework