Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (30.05.16 – 05.06.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.
До уваги глядачам з 30 травня по 5 червня представлені такі фільми:

«Аліса в Задзеркаллі»

Продовження фантастичних пригод Аліси в картині, заснованій на чудовій книзі Льюіса Керрола. Від продюсера Тіма Бертона і сценариста "Короля Лева", "Мулана" і "Чаклунки" Лінди Вулвертон. Алісі необхідно пройти через таємничий новий світ, щоб заволодіти чарівним скіпетром. Тільки він може допомогти перешкодити злому Лорду Часу і його жахливому плану: повернути стрілки годинника вперед і перетворити країну чудес у безплідну і мертву землю. Алісу чекають на шляху нові друзі і старі вороги. Королева Чирви хоче повернутися на трон, а Божевільний Капелюшник потрапляє в біду.

Мультфільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

«Голограма для короля»

Алан Клей - чоловік, батько, бізнесмен. Але його бізнес зазнає краху, його шлюб тріщить по швах, і він не знає, де взяти гроші на оплату навчання дочки. Щоб уникнути банкрутства і розірвати замкнене коло, Клей відправляється в Саудівську Аравію, де він сподівається просунути свій зухвалий технологічний проект. Під час довгого очікування зустрічі з королем Алан пізнає приховані таємниці арабського світу, які перетворюють реальність, подібно голограмі. Ніхто не підозрював, чим обернеться ця подорож до Червоного моря ...

Кінотеатр ім. І. Франка «Мультиплекс» та «Україна» запрошують переглянути фільм.

«Люди Ікс: Апокаліпсис»

Йому поклоняються, як Богу, від часів зародження цивілізації. Апокаліпсис, перший та наймогутніший мутант з марвелівського всесвіту Людей Ікс, увібрав у себе силу багатьох інших мутантів, ставши безсмертним та непереможним. Прокинувшись через тисячі років, він розчарований навколишнім світом і набирає команду могутніх мутантів, включаючи збентеженого Магнето (Майкл Фассбендер), аби очистити людство та створити новий світовий порядок, де буде царювати він сам. Доля Землі висить на волосинці – і Рейвен (Дженніфер Лоуренс) за допомогою Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) мають очолити команду молодих Людей Ікс, аби зупинити свого найлютішого ворога та врятувати людство від суцільного знищення.

Фільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

«Вовки та вівці»

Молодий вовк Сєрий - веселун, жартівник і просто душа компанії. Будучи улюбленцем зграї, він веде безтурботне життя і, здається, зовсім не збирається дорослішати і ставати більш відповідальним. Саме це найбільше засмучує красуню Бьянку, обраницю нашого героя, якій вже набридло чекати, поки її суджений нарешті зміниться. В один прекрасний момент ватажок зграї, відчувши, що став старий, оголошує всім, що через три дні відбудеться поєдинок між Сєрим і Безухом, переможець якого стане новим главою.

Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Angry Birds в кіно»

Мультфільм розповість про те, як почалося знамените протистояння пташок і свинок, персонажів популярної комп'ютерної гри, а також розкриє деякі секрети улюблених героїв. 

Мультфільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

«Круті яйця»

Герої найзнаменитішого в Європі мультсеріалу дісталися до великого екрану, щоб порадувати не тільки дітей, а й дорослих! Круті яйця готові до бою! Відважний молодий півник Тото рятує десяток яєць і скибочку бекону від попадання в яєчню і стає героєм ферми. А коли таємничий шахрай намагається відібрати у господарів ферму за борги, відважна команда крутих яєць і скибочка бекону в знак подяки допомагають Тото виграти півнячий бій і врятувати ферму.

Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

«Елвіс і Ніксон»

Комедійна драма від продюсерів "Найп'янкішого округу у світі", "Далласького клубу покупців", "Ультраамериканців" і режисера Лізи Джонсон. В один грудневий ранок Елвіс Преслі заявився до Білого дому, вимагаючи, щоб президент Ніксон негайно прийняв його. Вперше на екрані можна побачити правдиву історію зустрічі Короля рок-н-ролу і найвпливовішої людини в світі. Про що говорили ці двоє в Овальному кабінеті і до яких висновків вони прийшли? Номінант на Оскар Майкл Шеннон в ролі Елвіса і дворазовий переможець Американської кіноакадемії Кевін Спейсі в ролі Річарда Ніксона.

Прем’єра вийде у кінотеатрі «Україна» .

«Протилежна стать»

Це історія про успішного адвоката Нової Англії, Вінсе, який займаеться шлюборозлучними процесами. Для нього життя — це суцільна конкуренція, в якій поразки недопустимі. Одного разу він зустрічае Джейн

Кінотеатр ім. І. Франка запрошує переглянути фільм.

«Жахливі свята»

Американська антологія жахів, яка складається з восьми новел культових режиссерів за участю відомих голлівудських акторів. Кожна з історій розповість про жахливі події, які розгортаються на фоні таких свят, як: День святого Валентина, День святого Патрика, Великдень, День матері, Різдво, Новий рік та інших.

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Україна».

«Сусіди 2»

Продовження безбашеної комедії про сусідів від продюсерів "Це кінець", "Супер-перці" і "Життя прекрасне". Подружня пара Раднерів нарешті готова зробити серйозний крок і переїхати до передмістя, враховуючи, що Келлі чекає на другу дитину. Але де там! Поки Мак і Келлі намагаються продати своє житло, щоб реалізувати план, до них по сусідству в'їжджає університетське жіноче товариство. Здавалося б, дівчата набагато менше люблять влаштовувати гучні вечірки і безлад. Але це не так. Нові сусіди не дають Раднерам спокою. Маку і Келлі доводиться йти на відчайдушний крок - вони просять свого колишнього ворога, Тедді Сандерса, допомогти їм.
Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс».

Последнее изменение Суббота, 28/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework