Бердичів серед номінантів всеукраїнської акції «7 чудес України» – «7 чудес України: історичні міста та містечка»

Чи можете ви уявити собі Житомирщину без Коростеня чи Малина, без інших міст, сіл і селищ?

Мабуть ні, бо Житомирське Полісся це дорогоцінна прикраса України, де кожне місто і село, наче діаманти, грають на сонці, випромінюючи разом оригінальний етнічний та історичний колорит нашої рідної землі. 

Саме тому, успіх одного міста чи села нашого регіону, це успіх усієї громади Житомирської області. 

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

В 2016 році розпочався 5 етап всеукраїнської акції «7 чудес України» – « 7 чудес України: історичні міста та містечка». З 1 березня до 1 червня оргкомітет приймав та розглядав заявки на участь.

З 1 червня члени оргкомітету оголосили 21 фіналіста акції, за яких ми можемо проголосувати до 25 вересня. За цей час відбудуться презентації фіналістів, прес-тури і анкетування експертів. За підсумками опитування експертів та інтернет-голосування (50/50) будуть визначені переможці цієї акції, яких оголосять 27 вересня 2016 року, на День туризму.

Серед номінантів акції чудове місто нашої області – Бердичів. Саме йому випала честь представити громаду області у всеукраїнської акції «7 чудес України» – «7 чудес України: історичні міста та містечка». Анжеліка Лабунська закликає усіх мешканців Житомирської області підтримати Бердичів під час голосування на сайті http://7chudes.in.ua/opytuvannya-2016/

Голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська впевнена, що саме згуртованість громади області, взаємопідтримка та дружнє плече допоможуть нам усім прийти до перемоги у будь яких викликах сьогодення. Підтримаємо один одного у добрій справі розбудови: від малого до великих звершень! Проголосуйте за Бердичів!

 

Последнее изменение Четверг, 02/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework