×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Катамарани, велосипеди, мотузковий парк: У скільки обійдеться відпочинок у гідропарку?

Гідропарк – найпопулярніше місце відпочинку у Житомирі. Саме там житомиряни й гості міста мають можливість весело та корисно провести своє дозвілля. Але чи не дороге таке задоволення?

Ціни на атракціони в порівнянні з минулим роком у гідропарку не зросли: дитячий квиток коштує 8 грн., дорослий – 10. Але і є можливість потішити дітей на каруселях абсолютно безкоштовно.
Саме на дитячих майданчиках можна розважатись на гойдалках, гірках та лабіринтах. Приємно радують ціни в тир (1 вистріл – 50 коп.). Вартість 10-ти хвилинної поїздки на дитячих вело- та автомобілях – 15 та 7 грн. відповідно.
Якщо ж ви полюбляєте швидку їзду на велосипеді, то маєте можливість лише за 50 грн. взяти велосипед на 1 годину. Прокат катамарану або човна з рятувальним кругом коштуватиме вам 35 грн. за 1 годину. За 30 хвилин в лабіринті потрібно заплатити 30 грн. У гідропарку є також мотузковий парк . Якщо ви бажаєте випробувати свої сили там, то готуйтесь заплатити 20-50 грн. Отож, для того, щоб досхочу накататись на атракціонах треба мати при собі не менше 50 грн.
В парку безліч кіосків та кафе під відкритим небом, де можна поїсти. Ціни на хот-дог, піцу, хачапурі в середньому 12 грн., пиріжки, сосиски в тісті коштують 6-7 грн., чай та кава – 3-7 грн.

Последнее изменение Суббота, 04/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework