×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі на благодійному концерті зібрали понад 25 тис. грн. на лікування пораненого героя

У Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувся благодійний концерт. На сцені театру, 11 вересня виступили  ансамбль «Древляни», заслужена артистка України Тетяна Піскарьова та народний артист України, скрипаль-віртуоз із Луганська Юрій Кириченко.

Благодійний концерт зібрав 14200 грн. від придбаних квитків та 11261 грн. під час виступів. Всі виручені кошти підуть на лікування нашого військового Ігоря Чупруна, - про це повідомляє прес-служба ОДА,
Ідея його проведення виникла у керівника гурту «Древляни» Юрія Градовського та його колег по сцені. Вони почули інформацію про те, що під час виконання бойового завдання отримав важке поранення офіцер управління 8-го армійського корпусу майор Ігор Чупрун. Він потрапив під сильний обстріл з реактивної системи залпового вогню «Ураган». Осколком офіцеру розтрощило праву ногу, він отримав контузію і перебуває у військовому шпиталі Дніпропетровська. Стан бійця важкий: йому ампутували ногу, у нього відмовили нирки. Щодня на лікування Ігоря Чупруна витрачається близько 6 тис. грн..

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework