Топ-4 фестивалів, які житомирянам варто відвідати влітку

Літо уже настало! А це означає, що настав час для незабутніх фестивальних поїздок, нових знайомств, безсонних ночей біля багаття, якісної музики, позитиву і безмежного драйву.

Куди поїхати цього літа? Ми підібрали для Вас найгарячіші фестивалі цього літа у Житомирській області.

Фестиваль сучасної української естрадної пісні «Зорі над Убортю» 

Фестиваль проводився з метою подальшого розвитку української сучасної естрадної пісні, виявлення та заохочення нових естрадних виконавців, підвищення виконавської майстерності музичних колективів і окремих виконавців, організації дозвілля дітей.
Де: м. Олевськ.
Коли: серпень.

Міжнародне літературно-мистецьке свято «Лесині джерела»

Саме тут, у затишному будиночку на березі мальовничої річки Случ, у лютому 1871 року народилася Леся Українка.
Традиційно у святі, присвяченому пам'яті видатної поетеси, візьмуть участь відомі літератори, науковці, аматорські колективи з багатьох куточків України.
Де: м. Новоград-Волинський.
Коли: серпень.

Фестиваль авторської пісні "Мі-Сі-Соль"

МІ-СІ-СОЛЬ” – щорічний фестиваль самодіяльної авторської пісні, який проходить з 2002 року і має статус міжнародного. Фестиваль проводиться у мальовничому куточку Житомирщини, на березі р. Тетерів, поблизу с. Дениші. Організатори облаштовують для виконавців та глядачів місце для проведення фестивалю: захищену від дощу імпровізовану сцену, освітлення, підсилення звуку тощо. Авторським вважається твір, музика або текст якого написані виконавцем. В рамках фестивалю можуть виконуватися і не власні твори.
Де: с. Дениші Житомирського р-ну.
Коли: липень.

Міжнародний фестиваль дерунів

В рамках фестивалю проводяться конкурси на найкращий транспарант, прославляючий деруни, на кращий твір про деруни, на кращий анекдот, вірш, пародію на народну пісню та смішну історію. Також серед дегустаторів проводяться змагання на найбільшу кількість з’їжених дерунів та за кращий відгук переможцю. Звичайно, все стосується лише теми дерунів. Та головне змагання фестивалю – конкурс на найкращий дерун. Беруть участь в ньому всі бажаючі, які впевнені, що зможуть конкурувати нарівні з досвідченими майстрами кулінарної справи.
Де: м. Коростень.
Коли: вересень.

 

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework