×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі готуються до «Пісенного спасу»

Фестиваль започаткував наш відомий земляк – автор і виконавець пісень, поет, прозаїк, композитор, заслужений працівник культури України Володимир Шинкарук.

19 серпня він збирав друзів на творчий вечір. Коли майстра не стало, традицію продовжила донька Володимира Федоровича – Ірина Шинкарук.

Цього року фестиваль змінює формат – запроваджується конкурсна програма, яка триватиме три дні. Учасників відбиратимуть у трьох номінаціях – естрадний спів, авторська пісня та конферансьє. Конкурсанти перших двох номінацій готують по дві пісні, передає «Житомирська хвиля».

В естрадному виконанні один з творів має бути українською мовою чи мовою національності конкурсанта, другий – твір авторства Володимира Шинкарука. У другій номінації пісні мають належати авторству виконавців. Дуже цікавою є третя номінація, відзначає організатор та голова оргкомітету Міжнародного фестивалю Ірина Шинкарук: "Таких конкурсів в Україні практично не проводиться. Нам хочеться зробити його цікавим, оригінальним. Учасники виконують в першому турі твори, загальна тривалість яких не більше 5 хвилин. Тобто, це така певна візитка – представлення самого себе. І якийсь невеликий твір в розмовному жанрі будь-якого авторства, змісту і формату".

Більше інформації про умови участі можна знайти на сайті фестивалю та на сторінках фестивалю в соцмережах. Організатори запрошують до участі молодих талановитих виконавців: "Прийом заявок відкрито. Заходьте на сайт "Пісенного Спасу", знаходьте Положення фестивалю, заявку про реєстрацію. Надсилайте готові матеріали нам на електронні адреси, які є на сайті, і беріть участь у конкурсі". Додамо, що Міжнародний фестиваль мистецтв "Пісенний Спас" проходитиме в Житомирі на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна з 19 по 21 серпня.

Последнее изменение Воскресенье, 12/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework