×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Топ-3 місць, які варто відвідати у Бердичеві. ФОТО

Хочете по-справжньому драйвово проводити свої вихідні? Тоді забудьте про переповнені міські пляжі, нудні паби і бари, лежання на дивані.

Ми пропонуємо вам топ-3 місць у Бердичеві, де можна провести вихідні, зарядитися позитивом, набратися сил і енергії на весь наступний тиждень.

Музей історії міста Бердичева

За останні роки виставковий фонд музею значно поповнився новими експонатами. У 2010 році відкрито дві музейні кімнати: музей освіти м. Бердичева та музей воїнів-інтернаціоналістів.
Тут постійно проводяться загальноміські заходи: тематичні, фото та мистецькі виставки, зустрічі з цікавими особистостями, концерти художніх колективів. Екскурсоводами музею проводиться екскурсійна робота не тільки залами а й містом, розроблено туристичні маршрути.
Адреса: вул. Соборна 25 (територія кляштору).

Кляштор Босих Кармелітів
Монастир Босих Кармелітів – старовинний храм у Бердичеві Житомирської області. Він більше нагадує фортецю, ніж монастир. Це й не дивно – раніше тут розміщувалися гармати та постійний гарнізон.
Адреса: вул. Соборна, 25.

Костел Св. Варвари

Бердичівський костел святої Варвари вільно розташований на садибній ділянці з відступом від лінії забудови. По осі будівлі з боку головного входу окремо стояла двох'ярусна дзвіниці (дотепер не збереглася).
Костьол — цегляний, оштукатурений, побілений, є тринавовою, склепінчастою, чотиристовпною базилікою у стилі бароко, з прямокутною апсидою, фланкованою приміщеннями сакристії і скарбця, з гвинтовими сходами в товщі західної стіни на музичні хори (не збереглися).
Адреса: вул. К. Лібкнехта, 25.

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework