×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбудеться благодійний марафон

25 вересня 2014 року о 18:30 у м. Житомирі, в приміщенні облмуздрамтеатру відбудеться благодійний марафон «Допоможемо героям». Організаторами благодійного марафону є благодійна організація «Разом за справу» та громадське об`єднання «Разом».

Мета акції – зібрати кошти на лікування та реабілітацію поранених військовослужбовців Житомирської області, а саме поранених воїнів з 95 аеромобільної бригади (Житомир), 30 механізованої бригади (Нов.-Волинськ) та 25 механізованої бригади (Бердичів).

У даному проекті погодилися прийняти участь на безкоштовній основі гурти Друга ріка, С.К.А.Й. та Авіатор, ведучі актори 95 КВАРТАЛУ. Під час концерту планується презентувати соціальні ролики про життя постраждалих воїнів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у військових госпіталях з метою підняття морального і патріотичного духу громадян. В рамках концерту запланована пряма трансляція заходу у військових госпіталях Житомира та Києва і зворотній відео зв'язок з пораненими військовими.

Також планується відео-трансляція звернень відомих українців зі словами підтримки та подяки військовослужбовцям. Попередня домовленість є з такими артистами: Студія Квартал 95, Тіна Кароль, Ірина Білик, ТНМК, Сашко Положинський, Влад Яма та Наталія Могилевська.

Також 25 вересня 2014 року (четверг) о 12:00 артистам благодійного марафону буде надана можливість зустрітися зі студентами житомирських ВНЗ і виступити на тему «УКРАЇНА ЄДИНА – очами артиста-патріота» в актовому залі Житомирського державного технологічного університету (попередня кількість студентів більше 1000 чоловік). За інформацією 1.zt.ua

 

n150914534

 

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework