×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі нагородили лауреатів та переможців конкурсу-пленеру молодих художників

11 вересня 2014 року в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбулося урочисте нагородження лауреатів та переможців обласного конкурсу-пленеру молодих художників «Молодіжна Житомирщина», що проходив 29 червня 2014 року, в День молоді України, за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, у Житомирському гідропарку.

Учасниками цьогорічного заходу стали 19 молодих художників віком від 14 до 30 років. На протязі 5 годин вони писали мальовничі пейзажі нашого гідропарку: тінисті алеї, затишні галявини, піщані пляжі та сам чудовий Тетерів. Відвідувачі парку та відпочиваючі дивилися, як завзято працюють юні митці, а потім, на протязі години, кожен бажаючий зміг оглянути імпровізовану виставку тільки-но створених картин, що експонувалася прямо на траві біля центрального входу у парк, - повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Володарем Гран-прі став Ігор Донченко, перше місце посіли Вероніка Баташова (ІІ вікова категорія: від 19 до 30 років) та Софія Дзівінська (І вікова категорія: від 14 до 18 років). На другому місті Олена Ремінська (І вікова категорія) та Дмитро Попадюк (ІІ вікова категорія). Третє місце зайняли Ірина Татаркіна (І вікова категорія) та Анастасія Легка (ІІ вікова категорія).
Журі також вирішило нагородити спеціальними призами наступних конкурсантів:
- «За професійну майстерність»: Вікторію Поліщук, Галину Вахнюк, Віталія Коваля та Крістіану Кушнірук;
- «За оригінальність»: Людмилу Кравченко та Павла Кузьменко.

n150914544

n150914544 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework