Близько 2,5 тисячі випускників ЖДУ ім. І. Франка отримали сьогодні дипломи. ФОТОРЕПОРТАЖ

30 червня на подвір’ї перед четвертим навчально-лабораторним корпусом настав час «прощання» з альма-матер для 2437 випускників ЖДУ ім. І.Франка, 42 з яких отримали диплом з відзнакою.

Привітати юнаків та дівчат із закінченням вищого навчального закладу зібралися співробітники закладу, батьки, друзі та гості. Напутнє слово студентам надав ректор університету Петро Саух.

Також слова вдячності за життєві настанови, виховання та навчання висловила вчорашня студентка-іноземка (Республіка Туркменістан) Навчально-наукового інституту філології та журналістики Бахар Атабалова.

Випускники ж перед лицем своїх друзів, батьків, професорсько-викладацького складу та поважних гостей урочисто тричі присягнули в повній мірі використовувати отримані знання, віддано і чесно працювати на благо рідної країни, бути завжди принциповими, людяними і справедливими, бути патріотами та бути достойними почесного звання випускника ЖДУ ім. І. Франка.

Завершились урочистості найкращою традицією європейського студентства – підкиданням угору чотирикутних магістерських шапочок.

БІЛЬШЕ ФОТО МОЖНО ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

 

 

Последнее изменение Четверг, 30/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework