Американський чоловічий журнал відібрав трьох житомирянок для участі у своєму проекті. ФОТО

SMOOTH – чоловічий глянець. В Америці журнал публікується вже 14 років, відомий у 68 країнах світу і займає перші позиції в своїй ніші.

Журнал спеціалізується на нетипових для шоу-бізнесу дівчат. Перевагу віддають дівчатам з нестандартними формами різноманітних типажів.

Кастинги проходять у три етапи:

На першому етапі кастингу в студії учасники мають бути без макіяжу, мати купальник або красиву білизну і туфлі. Дівчата, які пройдуть до 2-го тур отримають фотосесію з професійними стилістами, візажистами, фотографами.

До третього туру проходять учасниці, які отримують контракт з гонораром, фото на обкладинці журналу Smooth і знаменитість!

У Житомирі кастинг проходив 29 червня на фотостудії "SOFIT". Як повідомляю організатори до наступного туру пройшло три житомирянки:

«УРА!!!! Радостная новость!! Прошли ТРИ житомирские девочки во 2-ой тур в журнал SMOOTH! Искренне поздравляем красоток с маленькой победой, вы умницы, отнеслись со всей серьезностью к нашему проекту и поэтому стали ЗВЕЗДАМИ! Кеша (Наталия Свиридовская), Наталия Самарская и Алена Бордюг - наши SMOOTHgirl!!!! ПОЗДРАВЛЯЕМ!!!!!! Будьте с нами, будьте в тренде! Вы - пример для всех, что не нужно бояться и стучать в закрытые двери - они откроются!», - йдеться у повідомлені.

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 07/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework