Що пропонують житомирські кінотеатри глядачам? (09.07.16-16.07.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 9-го по 16-те липня представлені такі фільми:

“Весільний погром”

Брати-тусовщики Майк і Дейв дають в інтернеті оголошення про пошук пар, щоб відправитися на весілля сестри на Гаваях. Вони сподіваються на дикий відрив, але обраний ними дует дівчат виявляється абсолютно неконтрольованим, готовим перетворити свято на справжнє пекло.

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

“Мілина”

Безкрайній океан, безлюдний пляж і ідеальна погода для серфінгістів в пошуках хорошої хвилі. Здавалося б, ніщо не віщує біди для чарівною любительки серфінгу в поодинці. Хіба що побачення тет-а-тет з гігантської акулою, яка зажене спортсменку на піщану мілину і не відступить до тих пір, поки не отримає своє.

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

“До зустрічі з тобою”

Лу Кларк знає, скільки кроків від автобусної зупинки до її будинку. Вона знає, що їй дуже подобається робота в кафе і що, швидше за все, вона не любить свого бойфренда Патрика. Але Лу не знає, що ось-ось втратить свою роботу і що в найближчому майбутньому їй знадобляться всі сили, щоб подолати звалилися на неї проблеми. Уілл Трейнор знає, що збив його мотоцикліст відняв у нього бажання жити. І він точно знає, що треба зробити, щоб покласти край усьому цьому. Але він не знає, що Лу скоро увірветься в його світ буйством фарб. І вони обидва не знають, що назавжди змінять життя один одного.

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

“Мобільник”

Імпульс, що передається з неймовірною швидкістю через стільникові телефони, перетворює людей на зомбі. Художник Клайтон Рідделл стає свідком цього апокаліпсису, який почався з дзвінка мобільного телефону. Очоливши групу з кількох вижили, він відправляється на пошуки дружини і сина. Можливо, ще є шанс їх врятувати.

Фільм можна побачити у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

 

Последнее изменение Пятница, 08/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework