Організатори «Пісенного Спасу» розкажуть, як готуються до проведення ІІ Міжнародного фестивалю мистецтв

Брифінг щодо організації ІІ Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас», який відбудеться з 19 по 21 серпня у Житомирі, пройде 15 липня о 10:00 у прес-центрі Житомирської ОДА.

Людина широкої душі та величезного таланту. Педагог, поет, письменник, автор і виконавець власних пісень. Володимир Шинкарук був прекрасним конферансьє та ведучим незліченної кількості заходів та дійств на житомирській та всеукраїнській сцені. Він стояв біля витоків фестивалю «Студентські струни», багато років віддав Житомирському державному університету імені Івана Франка, без нього неможливо було уявити Українську лігу КВН. До останніх днів він всіляко підтримував творчу молодь і щиро радів успіхам своїх учнів. На жаль, півтора року тому хвороба забрала Володимира Федоровича з життя. Але його творчість, його дух і його нестримна енергія робити добро – лишилися. З ініціативи громади міста Житомира, було започатковано фестиваль ім. В.Шинкарука. А оскільки він народився 19 серпня, на Спаса, то і назву було обрано символічну – Пісенний Спас. Організаторами фестивалю виступили Міністерство культури України, Житомирська облрада, Житомирська ОДА, Житомирська міськрада, ГО «Студентський клуб».

Минулого року відбувся Перший фестиваль, який об’єднав друзів Володимира Федоровича, його учнів та шанувальників у реконструйованому літньому театрі міського парку культури та відпочинку Житомира – тепер це критий естрадний майданчик європейського рівня на 1800 посадкових місць.

Цього року до власне фестивалю додалася іще й конкурсна програма. А, оскільки Володимир Шинкарук був дуже різносторонньою людиною, то і конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях:
- Виконавець естрадної пісні,
- Авторська пісня та співана поезія,
- Конферансьє.

До участі в конкурсі запрошуються молоді талановиті виконавці віком від 14 до 35 років.

Сам фестиваль не обмежиться лише пісенним святом. Протягом трьох днів у міському парку культури та відпочинку діятимуть виставки, різноманітні зони активностей.

Подробиці організації цьогорічного конкурсу та підготовки фестивалю ви дізнаєтеся під час брифінгу безпосередньо з вуст його ініціаторів та організаторів.

У брифінгу беруть участь:
1. Ірина Шинкарук, голова оргкомітету фестивалю «Пісенний спас»
2. Юрій Градовський начальник управління культури Житомирської ОДА,
3. Марчук Наталія Миколаївна заступник начальника управління культури Житомирської міської ради
4. Володимир Виговський голова ГО «Студентський клуб»

Деталі та подробиці можна дізнатися за телефоном 067-255-52-72
та на сайті фестивалю http://www.pisennyispas.com

 

Последнее изменение Четверг, 14/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework