Кінотеатри Житомира: що подивитись? (23.07-30.07)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 23-го по 30-те представлені такі фільми:

Рівні

Кінострічка розповідає про життя в майбутньому під назвою "Колектив", в якому всі люди рівні. Вони більше не відчувають емоцій, не здійснюють злочинів, у них гарне життя, в якій немає місця ні бідності, ні насильству. Однак нове захворювання, відоме як "Синдром Громадської свідомо", повертає людині емоції і почуття. Тих, хто не справляється з хворобою, ізолюють і, можливо, знищують.
Сайлас і Ніа не можуть не помічати зростаюче між ними тяжіння, яке призводить до заборонених відносин, спочатку нерішучих, а потім до вибуху палкого кохання. Зазнавши заборонені почуття, їм доведеться зробити вибір: повернутися до безпечної і звичної їм життя, або ризикнути всім і спробувати зробити зухвалу втечу.
Подивитись фільм можна у кінотеатрі «Мультиплекс».
Вікове обмеження:16+

Світське життя

1930-і роки. Молодий чоловік приїжджає з Нью-Йорка до Голівуду в надії знайти роботу в кіноіндустрії. У Лос-Анджелесі він закохується і виявляє себе в самому центрі виру бурхливого світського життя і подій, які визначили дух того часу.

Подивитись фільм можна у кінотеатрі «Мультиплекс».
Вікове обмеження : 16+

Сила волі

Історія про зірку легкої атлетики - Джессі Оуенс, і про те, через що йому довелося пройти, щоб виграти чотири золоті медалі на Олімпійських іграх в Берліні в 1936-му році, тим самим спростовуючи уявлення Адольфа Гітлера про перевагу арійської раси.
Фільм можна подивитись у кінотеатрі ім. І. Франка.
Вікове обмеження: 14+

Стартрек: безкінечність

Події кінострічки розгортаються через два роки після початку п'ятирічної місії "Ентерпрайза". Капітан Кірк разом зі своєю командою знаходиться на незнайомій планеті після того, як їхній корабель атакували прибульці. Тепер героям потрібно навчитися виживати на чужій планеті, а потім подолати нового ворога.
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Мультиплекс» та «Україна».
Вікове обмеження: 12+

Не вимикай світло

Привид молодої дівчини переслідує членів сім'ї в темряві ночі. Вона з'являється тільки тоді, коли в приміщенні гасне світло. І тільки яскраве світло допомагає розсіяти страхи.
Фільм можна подивитись у кінотеатрі «Мультиплекс».
Вікове обмеження: 16+

 

Последнее изменение Пятница, 22/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework