×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Благодійно-мистецький фонд на підтримку онкохворих «АрТерапія» презентує II фестиваль «Таких, як я, – багато!»

26 липня 2016 року в прес-центрі Житомирської міської ради об 11.00 відбудеться прес-конференція Благодійно-мистецького фонду на підтримку онкохворих «АрТерапія» щодо проведення благодійно-мистецького фестивалю в кінотеатрі «Жовтень».

Другий рік поспіль Житомир входить у перелік міст України, в яких відбуваються літні фестивалі, рекомендовані до відвідування. Команда БМФ «АрТерапія» підготувала насичену програму, яка проходитиме у трьох локаціях кінотеатру «Жовтень»: фойє, кінозал, лаунж-зона (дворик біля кінотеатру). Особливість цьогорічної програми – потужна літературна частина, театральні вистави, ярмарок у рамках проекту «Розбарахолювання», майстер-класи та лекції про красу, літературу, мистецтво, виступи музичних гуртів та DJ, корти з вуличною їжею протягом усіх трьох днів.

У ході прес-конференції будуть розглянуті такі питання:
1. Презентація мистецького майданчика в місті Житомирі в рамках проекту «Таких, як я, – багато» (29–31 липня 2016 року) спільно зі спонсорами та партнерами.
2. Анонсування триденної програми фестивалю.

Довідка:

«АрТерапія» – благодійно-мистецька організація на підтримку онкохворої молоді. Власними силами волонтери фонду збирають кошти на гамма-терапевтичний пристрій для Житомирської обласної онкологічної лікарні.
З квітня 2015 року «АрТерапія» організовує мистецькі та громадські заходи у Житомирі: поетичні читання, музичні вечори, спортивні заходи. «Фірмові» заходи фонду – «Вірші під червоною лампою» та презентації книг українських авторів у рамках проекту «Мережа», організованого видавництвом Meridian Chernowitz спільно з фондом «Відродження». З 9 червня по 30 липня 2016 року триває проект «Космічна зарядка», організований спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
Наймасштабніший захід фонду – фестиваль «АрТерапія», що був уперше проведений 20–25 липня 2015 року у кінотеатрі «Жовтень». Програма включала майстер-класи, музичні виступи, літературні вечори, перфоманси, фестиваль вуличної їжі, як відвідали і проводили гості з усієї України.

 

Последнее изменение Понедельник, 25/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework