×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Не знаєте, у яку художню школу віддати свою дитину?

Ми пропонуємо вам детальну та цікаву інформацію про житомирські школи естетичного виховання, їхні досягнення, історію, контакти. 

КПСМНЗ Музична школа №2 ім. Святослава Ріхтера – одна з найкращих шкіл естетичного виховання міста Житомир та області. Чудові традиції початкової мистецької освіти бережливо зберігаються викладацьким та учнівським колективом впродовж всіх років діяльності закладу. В школі відкрито виставочну експозицію «Кімната пам'яті Святослава Ріхтера», присвячену життю і творчості знаменитого земляка.
Учні школи навчаються та опановують гру на фортепіано, гітарі, домрі, бандурі, баяні, акордеоні, скрипці, віолончелі, флейті, саксофоні, ударних та ін., займаються вокалом в класі сольного співу, отримують початкову освіту з образотворчого мистецтва. Вихованці школи беруть участь і стають лауреатами міжнародних, всеукраїнських фестивалів та конкурсів.
Випускники школи, які стали професійними музикантами, працюють у вищих мистецьких навчальних закладах не лише нашої країни, а й закордоном.
Контактний телефон: 55-23-02.

Последнее изменение Понедельник, 25/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework