Концертна програма: Куди піти? (30.07.16-06.08.16)

Шукаєш, як провести приємно час? Пропонуємо перелік заходів, які можна відвідати на цьому тижні.

«КОСМІЧНА ЗАРЯДКА» В ЖИТОМИРІ

У Житомирі біля кінотеатру «Жовтень» з 9 червня по 30 липня робитимуть «Космічну зарядку».
«Благодійно-мистецький фонд АрТерапія спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міськради запрошують житомирян на «Космічну зарядку». Щочетверга та щосуботи з 9 червня по 30 липня приходьте на ранкові спортивні заняття: фітнес, йога, бігові вправи та загальна зумба.

Концерт «Океан Ельзи» by Radionika

Дата і місце проведення: Корольов Паб, 30 липня о 19:00
Квитки: - передпродаж - 80 грн. - в день виступу - 100 грн.
Нещодавно Radionika тішила нас своїми кавер-програмами Red Hot Chili Peppers та AmericanA. Тепер, вони повертаються, щоб виконати хіти українського рок-гурту "Океан Ельзи"! Переможці конкурсу Кращій кавер «Океан Ельзи» - гурт Radionika - запрошує на концерт: живий звук, драйв, професійні аранжування та океан емоцій чекають на вас! Увага - оновлена програма!

Чемпіонат області зі Street Workout 2016

У неділю, 31 липня 2016 року, на спортивному майданчику біля "Мистецькі Ворота" відбудуться відбіркові змагання на Чемпіонат України по Воркауту 2016 серед атлетів Житомирської області.
У програмі заходу:
- Силовий фрістайл
- Жіночий фристайл
- Встановлення Воркаут рекордів
- Суддівський майстер-клас
- Глядацькі конкурси
- Майстер-клас від колективу "2Xtreme"
- Виступ театру танцю Energy
Переможцям номінації Силовий Фрістайл буде присвоюється звання Чемпіона Житомирської області по воркаут 2016 року. Атлет, який завоює цю номінацію представлятиме нашу область на Національному Чемпіонаті, який відбудеться 27 серпня в м.Києві на Арці Дружби Народів.
Чемпіонат проводиться за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, магазину спорядження для екстримальних видів спорту Кішка, а також ТОВ "ЕЛЕКТРОФОРС" міста Житомира.

Квест «Єдине місто - єдина країна»

Благодійний автоквест на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади 90-го батальйону Олександра Марченка з с. Пристанційне Малинського району Житомирської області, а також присвячений відзначенню Дня аеромобільних десантних військ відбудеться у Житомирі 31 липня (неділя). До участі в автоквесті запрошуються усі бажаючі.

 

Последнее изменение Суббота, 30/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework