Житомирянам на замітку: найкращі аквапарки України

Гадаєте як врятуватися від спеки влітку? До вашої уваги 5 найкращих аквапарків України.

«Бердянськ: «Мис доброї Надії»

Це цілий замок, у якому біля блакитних басейнів пахнуть сади з екзотичними рослинами. У самому центрі аквапарку «Мис доброї Надії» розташовані три басейни з морською водою. В одному з них можна поніжитися у вбудованому джакузі. А вечорами проходять вечірки за участю ді-джеїв та зірок шоу-бізнесу.

Атракціони: 28 гірок, 10 з них – дитячі. Найвища – 16 метрів. Вам представиться можливість покататися у хитромудро закрученій «Долині змій», пройти крізь темряву «Чорної діри», злетіти на десятиметровій «океанській» хвилі «Цунамі» і підкорити «Драконові гори» довжиною 150 метрів! Любителям гострих відчуттів сподобається атракціон «Таємниця Бермуд» з його виром, запаморочливий «Бумеранг» і «Вільне падіння» з висоти 12 метрів.

Інфраструктура: стоянка для авто, кафе, ресторан. Є камери схову, там можна залишити цінні речі.

Послуги та розваги: можна зіграти у аерохокей, водний футбол. Для усамітнення передбачені VIP-альтанки у турецькому стилі.

Ціни: вхідний квиток для дорослих – 150–255 грн (у залежності від часу доби і тривалості). Для дітей – 115–235 грн. Жителям Бердянська зараз надається знижка 50%. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: з 9:30 до 19:30, тільки у літній сезон.

«Кирилівка: «Острів Скарбів»

Справжній піратський край з кораблями і скарбами. Зосередження життя аквапарку «Острів Скарбів» – «Ледача річка», навколо якої розташовуються навіси і шезлонги, розважальні зони і коктейль-бари. Від річки до центрального басейну ведуть 6 містків. Самий екзотичний куточок – дитячий басейн, де височить 6-ти метровий піратський корабель. А для дорослих вечорами влаштовують грандіозні вечірки.

Атракціони: 34 гірки, з них 18 – дитячі. Найбільш «страхітливі» гірки – «Цунамі» та «Космічна діра».

Інфраструктура: у комплексі працюють 7 кафе, барів і ресторанів з українською, італійською і середземноморською кухнями (ціна страви стартує від 35 грн). Є автостоянка, камери схову.

Послуги та розваги: можна побалувати себе, спробувавши екзотичний пілінг за допомогою спеціальних рибок.

Ціни: дорослий квиток складає 250–320 грн, дитячий – 230–300 грн. Малюкам до трьох років і дітворі ростом до одного метра – вхід безкоштовний.

Час роботи: 9:00–19:00, тільки улітку.

«Аквапарк Одеса»

Півкілометрова «Повільна річка» і гірки висотою з семиповерховий будинок? Значить, ви в аквапарку «Одеса»! Це місце порадує екстремалів: гірки такі, що тільки на трьох з них можна спускатися без килимків і надувних кругів. Найвеселіше місце у аквапарку – «Хвильовий басейн» біля піщаного пляжу. Діти можуть плескати у спеціальному аквамісті.

Атракціони: 11 гірок, з них дитяча – 1. Багато гірок зібрані з декількох окремих, що переплітаються в одне ціле. Найвища – 18,5 м.

Інфраструктура: у ресторані можна спробувати мексиканську кухню. Або вибрати одеський чи італійський варіант. Також працює магазин. Є автостоянка (10 грн). Передбачені персональні шафки і комірки для цінних речей.

Послуги: VIP-зона з критими бунгалами і популярний пілінг рибками.

Ціна: дорослим – 260 грн, дітям – 220 грн. У VIP-зоні відпочинок складає 400–500 і 300–400 грн відповідно. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: 10:00–18:00, працює у курортний сезон.

«Харків, аквапарк «Джунглі»

Тропічні зарослі та водойми джунглів чекають відвідувачів цілий рік. Критий аквапарк «Джунглі» не відрізняється божевільними гірками і віражами, але тут завжди цікаво влаштувати фотозйомку. Є великий спортивний басейн, веселий хвильовий, швидкісна річка, джакузі і гідромасаж.

Атракціони: 8 гірок, з них 2 – дитячі. Максимальна висота – 8,3 м.

Інфраструктура: солярій, фінська та інфрачервона сауна, SPA і пілінг, який роблять рибки з екзотичною назвою гарра руфа. Діє ресторан і кілька барів.

Ціна: дорослий – 130–170 грн, дитячий – 90–130 грн.

Час роботи: 12:00–22:00, п'ятниця і субота – до 23:00, весь рік.

Як дістатися: якщо їхати від станції метро «Південний вокзал», то варто вийти на станції метро «Завод ім. Малишева» і пересісти на трамвай № 5 або 8, їхати до зупинки «вул. Киргизька».

«Коблево»

Тут є, де відвести душу і любителям гострих відчуттів, і тим, хто просто хоче поніжитися на сонечку. В аквапарку «Коблево» працює кілька басейнів, гідромасаж, джакузі та дитячий водно-розважальний комплекс. Вода потрапляє з власної артезіанської свердловини.

Атракціони: 15 гірок, з них дитячих – 6. Одні з найкрутіших – «Серпантин» і «Чорна діра».

Інфраструктура: гардероб з шафками на замках, спеціальне дитяче кафе, ресторан, піцерія, паркінг.

Ціна: акційний тариф для дорослих – 260 грн, для дітей – 220 грн. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: 10:00–18:00, тільки влітку.

 

 

Последнее изменение Пятница, 05/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework