Кінотеатри Житомира: що подивитись?

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 6-те по 13-те представлені такі фільми:

Пеле: народження легенди

Фільм оповідає про становлення легенди світового футболу, бразильського нападника Пеле. Праця, завзятість і любов до футболу принесли йому славу, успіх і визнання.

Кінофільм можна переглянути у кінотеатрі «Україна».

Загін самогубців

Команду супергероїв завербував уряд для виконання надзвичайно небезпечної місії. Якщо антигерої зможуть домогтися успіху, то їх кримінальні гріхи залишаться в минулому.
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Україна» і «Мультиплекс».

Секрети домашніх тварин

Тер'єр Макс живе разом з господарем в багатоквартирному будинку на Манхеттені. Одного разу спокійне життя песика круто змінюється, коли в квартирі з'являється ще один вихованець - дворняжка на ім'я Дюк. Ревнощі призводить до відкритого суперництва за любов свого господаря. Протистояння Макса і Дюка припиняється, коли вони дізнаються, що кролик Сніжок збирає безліч бездомних тварин. Банда планує помститися всім домашнім улюбленцям і їх щасливим господарям. Для запобігання загрози суперникам доведеться забути про розбіжності і об'єднати сили.
Мультфільм можна подивитись у кінотеатрі ім.. І. Франка, «Мультиплек» та «Україна».

Мисливці за привидами

Легендарна команда мисливців за привидами вже не так спритна, як в молоді роки. Прийшов час навчити нове покоління дослідників паранормальних явищ, які вступлять в сутичку з нечистю, яка захопила місто.
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Мультиплекс» та «Україна».

Джейсон Борн

Джейсон Борн не пам'ятає своєї особистості і ким працював до того, як втратив пам'ять. Збереглися тільки його вміння і навички: кілька мов, володіння небезпечними бойовими прийомами, вміння поводитися зі всіма видами зброї. Борн повинен повернутися в ряди таємної організації або почати свій шлях? Хто він тепер?
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Мультиплекс» та «Україна».

Йогануті

Дві юні подружки з Манітоби, фанатіючих від йоги, об'єднаються з легендарним мисливцем за головами з Монреаля, щоб битися з древніми силами зла, які загрожують нашому світу.
Фільм можна подивитись у кінотеатрі «Україна».

Медведики буні. Секрети цирку

Один з нерозлучних друзів-ведмедів потрапляє в незвичайну для себе ситуацію - його відвозять і роблять учасником трупи бродячого цирку. Справи в цьому цирку йдуть з рук геть погано, трупа, частиною якої є також горила Хьюго, знаходиться на межі виживання. Для того, щоб врятувати ситуацію, потрібно придумати щось незвичайне, яскраве і захоплююче.
Мультфільм можна подивитись в кінотеатрі ім. І. Франка.

 

Последнее изменение Пятница, 05/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework