Що подивитися у кінотеатрах? (13.08.16-20.08.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 13-го по 20-те серпня представлені такі фільми:

«Таємне життя домашніх тварин»

Жанр, країна, рік: мультфільм, комедія, сімейний, Японія, США, 2016

Актори: Луїс С.К. Ерік Стоунстріт Кевін Харт Дженні Слейт Альберт Брукс Еллі Кемпер Лейк Белл Тара Стронг Джим Каммінгс
Що роблять домашні тварини поки господарі пропадають на роботі? З сумом дивляться у вікно? Смиренно дрімають на килимку біля дверей? Як би не так. Вони ведуть свою таємну життя.

«Пеле: Народження легенди»

Жанр, країна, рік: драма, біографія, спорт, США, 2016

Актори: Кевін де Паула Леонардо Ліма Карвальо Сеу Жоржі Маріана Нюнс Мілтон Гонсалвіс Сет Майклс Вінсент Д'Онофріо Андре Маттос Філ
Біографічна драма розповість про закулісся спорту, зокрема про життя видатного гравця в історії футболу - Пеле. Глядачі стануть свідками непростого життя бразильської легенди спорту. Скільки перешкод тому вдалося подолати на своєму шляху, щоб домогтися світової популярності? Це зараз він демонструє неймовірні професійні досягнення і на додачу до всього не забуває про благородних справах, але раніше все було по-іншому. З ранніх років Пеле жадав отримати визнання, невпинно йшов до своєї мрії, долаючи перешкоди, тим самим загартовуючи свій характер. Картина охоплює дитинство футболіста, аж до перемоги на першому етапі Кубка світу в Швеції, коли Пеле було сімнадцять років. Доля не завжди була прихильною до спортсмена, проте за кожною успішною особистості стоїть величезна праця, залізна воля і тверда впевненість у власних силах.

«Мисливці за привидами»

Жанр, країна, рік: фантастика, фентезі, бойовик, комедія, США, 2016

Актори: Кріс Хемсворт Мелісса МакКарті Кейт МакКіннон Крістен Уіг Чарльз Денс Білл Мюррей Сігурні Уівер Леслі Джонс Ден Ейкройд
Тридцять років тому мисливці за привидами врятували Нью-Йорк від навали привидів, але тепер місту знову загрожує небезпека. Колишні герої не можуть стати на його захист, але знаходяться і інші відважні люди, все своє життя присвятили вивченню паранормальних явищ. Еббі Йейтс об'єднується з Ерін Гілберт, мабуть найкращим фахівцем у квантовій фізиці і разом вони збирають команду нових мисливців за привидами, в яку приймають відмінного інженера Джилліан Хольцман, співробітницю метрополітену Петті Толан, знає місто як свої п'ять пальців і секретаря - справжнього красеня Кевіна. Разом вони починають боротьбу з нечистою силою, що тероризує мегаполіс.

«Загін самогубців»

Жанр, країна, рік: фантастика, фентезі, бойовик, трилер, кримінал, США, 2016

Актори: Марго Роббі Вілл Сміт Джаред Лето Джай Кортні Кара Делевінь Юель Кіннаман Джей Ернандес Віола Девіс Адевале Акінойе-Агбаже
Уряд вирішує дати команді суперзлодіїв шанс на спокутування. Підступ у тому, що їх відправляють на місію, де вони, найімовірніше, загинуть.

 

Последнее изменение Пятница, 12/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework