5 способів для житомирян зробити сніданок самим корисним прийомом їжі

Не секрет, що сніданок - це наш справжній старт для організму. Але от змусити себе правильно поснідати виходить не у кожного. Про те, які продукти допоможуть полюбити сніданок, читайте в нашій статті.

Мюслі або вівсянка

 

Змішайте мюслі або вівсянку з бананом, додайте молоко або йогурт з низьким вмістом жиру. Ця комбінація забезпечить вас оптимальною дозою клітковини, білка, кальцію і калію, а також порадує насправді приємним смаком.

Ягоди

Ягоди - відмінний старт для організму з самого ранку. Змішайте їх з йогуртом з низьким вмістом жиру, ложкою меду і невеликою кількістю мигдалю. Ці продукти відрізняються не тільки великою кількістю вітамінів, але і високим вмістом білка - а значить, після подібного сніданку ви ще довго не відчуватимете голод.

Смузі

Улюблені напої хіпстера, ці фруктові коктейлі містять абсолютно все, що можна бути необхідно нашому організму з ранку: і вітаміни, і клітковину, і білки, і корисні калорії. До того ж, готувати смузі простіше простого, пити можна навіть на ходу, а про смак чудовий так і зовсім можна розповідати годинами! Ідеальний варіант для смузі - приготувати його на основі банана, йогурту і ягід.

Яйця

Порадувати себе з ранку гарячим сніданком - це взагалі один з кращих способів почати день. Приготуйте омлет, яєчню або ж зробіть тости з яйцем - після такого старту день буде точно вдалим.

Овочі

До яєчні не забудьте додати кілька нарізаних помідорів, огірків, грибочків і цибулі. Уявіть, який яскравий, смачний, а головне - корисний вийде сніданок!

За матеріалами сайту Єдина.com

 

Последнее изменение Пятница, 12/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework