На замітку житомирянам: ТОП 5 альтернатив ранковій каві

Смачна кава — одна зі складових ідеального ранку для багатьох з нас. Однак, кава дозволена не всім, а іноді й організм відчуває, що потрібно випити інший напій, який би тонізував незгірш кави.

 


Цикорій. Найпоширеніша альтернатива кави. У ньому немає кофеїну, хоча він і вважається кавовим напоєм. Цикорій відмінно підходить тим, кому кофеїн протипоказаний. Напій подарує спокій нервовій системі і підвищення імунітету.

 

Кавовий смузі. Щоб приготувати смузі на основі кави, вам треба змішати по 1 ст. л. какао, мигдального молока і вівсяних пластівців, додати морської солі, 2 ч. л. меду, чашку еспресо, півстручка ванілі, щіпку кориці і банан. Виходить і смачний напій, і незвичайний сніданок!

Какао. Воно не поступається смаком кави. До того ж, цей напій здатний подарувати гарний настрій. Додайте до нього цедру апельсина — і ви ще й нормалізуете баланс холестерину!

Лимонад з медом. Для заряду бадьорості зранку можна приготувати домашній лимонад простим рецептом: додайте шматочки лимона і чайну ложечку меду в теплу воду і перемішайте. За смаком також можна додати цедру лимона і паличку кориці. Це відмінний енергетик, що прискорює метаболізм, очищає організм і заряджає бадьорістю на весь день.

Фреш. Напій з фруктів і овочів відмінно бадьорить зранку! Змішуйте будь-які інгредієнти, але не варто пробувати натщесерце цитрусові соки, так як вони дратують шлунок.

За матеріалами сайту країна здоров’я

 

Последнее изменение Пятница, 12/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework