×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Що пропонують житомирські кінотеатри? (20.08-27.08)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.


В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.
До уваги глядачам з 20-го по 27-ме серпня представлені такі фільми:


Хлопці зі стволами
Кримінальна комедія про двох хлопців , які виграли 300 - мільйонний контракт з Пентагоном на постачання зброї американським союзникам в Афганістані . Погоджуючись на операцію , вони навіть не здогадуються в яку серйозну халепу потрапили .
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Мультиплекс» та «Україна».

Барбі: зоряні пригоди
Нове і неймовірна пригода відважної Barbie буде засновано на дослідженні далеких зоряних світів. Їй належить відправитися на далеку міжгалактичну планету , щоб там перемогти лиходіїв і довести , що даний добро завжди могутній найнебезпечнішого зла .
Мультфільм можна подивитись у кінотеатрі Ім. Івана Франка.

Кубо і легенда самурая
Розумний і хоробрий хлопчик Кубо , спадкоємець легендарного роду самураїв , відправляється в подорож , щоб розкрити таємницю власного спадщини та виконати своє призначення . У неймовірному пригоді компанію Кубо складуть досвідчені Хранителі - Мавпа і Жук .
Мультфільм можна подивитись у кінотеатрах «Україна» та ім. Івана Франка.

Дракон Піта
Сюжет фільму розповість про захоплюючі і зворушливих пригоди 10 - річного сироти Піта , який жив в лісі зі своїм незвичайним другом - драконом .
Мультфільм можна подивитись у кінотеатрах «Україна» та ім. Івана Франка.

Помста від кутюр
Головна героїня - розкішна у всіх сенсах кравчиня з важкою долею, вперше за 25 років приїжджає в рідну глушину. Тут на неї чекає професійний успіх , цікаве особисте життя - а також кривава трагедія з минулого , пам'ять про яку ніяк не дає нікому спокою.


Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Україна».

У чорта на куличках
Сатиричне оповідання про провінційного італійського чиновника Чекко , який шалено любить свою роботу і посаду. Але світлим часам приходить кінець , коли новий реформаторський уряд починає боротьбу з бюрократією . Чекко чекають неймовірні випробування за місце під сонцем.
Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Україна».

Дігери
Кожен день в Московське метро спускається більше людей , ніж піднімається назад . Щодня поїзда метро відвозять мільйони людей в темряву тунелю . Молоді люди Артем і Олена починають розшукувати зниклих , в результаті аварійної зупинки поїзда метро , друзів Дашу і Романа . Щоб проникнути в лабіринти тунелів підземки вони знаходять провідника - диггера. Їхній шлях сповнений небезпек і несподіваних відкриттів.


Фільм можна подивитись у кінотеатрах «Мультиплекс».

Последнее изменение Суббота, 20/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework