Пчеландія: унікальна країна на Житомирщині

Ще в сиву давнину нашим прадідам було відомо про позитивний вплив бджіл на організм людини. Жодна лабораторія неспроможна створити такі ж корисні продукти, які людство отримує від бджіл.

Будь-які штучні суміші вітамінів чи мінеральних речовин ніколи не замінять те, що пропонує нам природа у вигляді меду.
«Пчеландія» унікальна «країна» у селі Вишпіль, Черняхівського району. Це пасіка, яка розміщена на базі елітного відпочинку хуторок «Чудодієво». Тут, в екологічно чистому куточку прекрасного Поліського краю, розташувалась ця чудова місцина.

«Пчеландія» це справжній райський куточок, в якому оселилися 75 бджолосімей. На полях навколо пасіки висаджена велика кількість різноманітних медоносних рослин. Атмосфера на пасіці, екологічно чисте повітря, бджоли, продукти бджільництва та будиночки з лежанками надають можливість не лише відпочити в цілковитому спокої та гармонії, а й відновити свої сили, оздоровитися та отримати величезний заряд позитивної енергії.
om290816127-5
Також на території пасіки є «Чудопогрібець», який спекотної днини гостинно відкриє вам двері та запросить посмакувати смачними прохолодними медовими напоями.


За матеріалами: pchelandiya.chudodievo.com

Последнее изменение Понедельник, 29/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework