Учні та студенти міста можуть взяти участь в конкурсі фото та відео робіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Міністерством культури України, Посольством Литовської Республіки в Україні у вересні-грудні 2016 року проводять Всеукраїнський конкурс фото-, відеоробіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді».

Конкурс проводиться у двох номінаціях: «Фотографія», «Відеоролик». Учасниками конкурсу можуть бути учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студенти 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів. Про це повідомляє Житомирська ОДА.

У номінації «Фотографія» необхідно надіслати фотороботу, що відповідає цілям Конкурсу на електронну пошту Організаторів конкурсу та інформаційні дані: найменування навчального закладу; відомості про автора (прізвище, ім’я, по батькові, клас, група, вік, контакти); прізвище, ім’я, по батькові художнього керівника (за наявності).

Автор відеороботи має розмістити відзнятий матеріал на веб-порталі Youtube, що відповідає цілям Конкурсу та надіслати на електронну пошту Організаторам конкурсу інформаційні дані: посилання на відео, яке розміщене на зазначеному веб-порталі; найменування навчального закладу; відомості про автора (прізвище, ім’я, по батькові, клас, група, вік, контакти); прізвище, ім’я, по батькові художнього керівника (за наявності).

Роботи учасників приймаються до 2 грудня 2016 року. Підбиття підсумків конкурсу до 13 січня 2017 року. За додатковою інформацією прохання звертатися: 044-501-01-15, e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., http://sds.in.ua, http://ua.mfa.lt.

Последнее изменение Вторник, 30/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework