У Житомирі обрали «Міні Міс 2016» та «Міні Топ-модель 2016». ВІДЕО

На сцені Житомирської обласної філармонії ім. С.Ріхтера, 4 вересня, дефілювало 22 юні учасниці. У дітей все по-дорослому і зачіски, і макіяж, і нерви. Та і до трьох виходів юні красуні готувалися не один тиждень.


Традиційно організатором виступило модельне агентство "Gloria Model Style".
Дівчата продемонстрували членам журі свою красу та вміння триматися на сцені у трьох різних образах: «грецька богиня», «бал з мамою» та «вихід з татами». Як зазначають організатори, таким чином, максимально прагнули залучити до конкурсу батьків юних красунь.
Юні конкурсантки зізнаються, що планують кар’єру в модельній сфері. Красуні довго готувалися до такого важливого виходу на сцену. Та важко сьогодні було не лише конкурсанткам. У кожного із членів журі були свої фаворитки, тому обрати переможницю було надзвичайно важко.
«Міні Міс Житомира» обирали у 6-ти вікових категоріях. Серед переможниць 4-річна Анна Покрасова, 5-ти річна Злата Стодольська, 8-ми річна Кароліна Півоварта та 10-ти річна Альбіна Черкавська. А також 11-ти річна Єлизавета Біденко та 12-ти річна Єлизавета Толоннікова.
Також серед тих приміряв корони переможниць і 11-ти річна Євангеліна Антонюк та 5-ти річна Анастасія Дорошенко. Юні моделі отримали титул «Міні Топ-модель Житомира 2016» у своїх вікових категоріях.
Море позитивних емоцій отримали не лише конкурсантки, а і глядачі. Гості заходу мали змогу насолодитися співом відомої артистки Лени Дарк.

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework