На замітку житомирянам: 10 популярних готелів Житомира

Не знаєте де зупинитися у Житомирі? До вашої уваги 10 готелів міста.

Готель "Гостинний двір"

Де знаходиться: Житомир, пров. Шодуаровский, 4

Кількість номерів в готелі: 8

Послуги готелю:Інтернет, Розваги, Обслуговування номерів, Розміщення з тваринами, Басейн

Особливості: До послуг гостей просторі номери в сучасному стилі. Кожен номер обладнаний кондиціонером і телевізором, надаються фени, халати і капці. Для комфортного проживання в номерах передбачені електрочайники та холодильники, деякі номери обладнані окремою кухонною зоною. Ванні кімнати оснащені сучасною сантехнікою. Гості можуть відвідати фінську сауну з басейном і кімнатою відпочинку. По всій території надається безкоштовний Wi-Fi доступ. Біля готелю є невелика стоянка для автомобілів. Відстань до ж / д вокзалу і автовокзалу становить - 4 км.

Готель "Україна"

Де знаходиться: Житомир, вул. Київська, 3

Кількість номерів в готелі: 45

Особливості:  Готель "Україна" розташована в центрі міста, поруч з центральними площами - Соборна і Перемоги. Дев'ятиповерховий будинок готелю обладнаний ліфтом. Кожен номер оснащений сучасною сантехнікою, телевізором і безкоштовним Wi-Fi доступом. Для проведення ділових заходів обладнано 2 конференц-зали на 25 і 120 чоловік. На 1 поверсі готелю знаходиться затишне кафе "Піросмані", зал якого прикрашений репродукціями картин грузинського художника Ніко Піросмані. На вибір клієнтів пропонуються страви європейської та грузинської кухні, а з 8:00 до 10:00 сервіруються сніданки. Для зручності клієнтів на території готелю обладнана платна автостоянка.

Готель "Гайки"

Де знаходиться: Житомир, вул. Новий бульвар, 6

Кількість номерів в готелі: 27

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Конференц-зал, Оздоровлення, Перукарня / Салон краси, Місце для паркування, Розваги, Ресторан

Особливості: Сучасний, недавно збудований, ресторанно-готельний комплекс "Гайки" зручно розташувався в самому центрі міста Житомир, в золотом перетині його культурно-історичної та адміністративно-ділової частини, в парковій зоні. Готель "Гайки" пропонує затишні однокімнатні двомісні номери та номери підвищеної комфортності. Всі номери обладнані двоспальними ліжками (є також номери з окремими ліжками), письмовими столами зі стільцями, шафами для одягу, телевізорами з плоским екраном на рідких кристалах, кондиціонерами, ванними кімнатами з душовою кабіною та санвузлом. У готелі уважний персонал, висококласний сервіс, що відповідає міжнародним стандартам. Відстань до автовокзалу - 3,2 км, до ж / д вокзалу - 3,5 км.

Готель "Reikartz" 


Де знаходиться: Житомир, площа Замкова 5/8

Кількість номерів в готелі: 62

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Конференц-зал, Місце для паркування, Прачечна, Ресторан, Обслуговування номерів

Особливості: Готель «Reikartz Житомир» розташован в історичному і діловому центрі Житомира, недалеко від Соборної площі. Будівля готелю виконано в стилі класичної західноєвропейської архітектури кінця ХІХ початку ХХ століття. У «Reikartz Житомир» 62 номери різних категорій, обладнаних згідно європейських стандартів готелів рівня «4 зірки». Готель пропонує 2 конференц-зали на 80 місць кожен, парковку на території готелю, а також стандартний для мережі Reikartz набір послуг: Wi-Fi, room service, щоденний сніданок по системі «шведський стіл». На першому поверсі готелю розташований ресторан італійської кухні "Primavera" на 60 посадочних місць.

Готель "Dodo"


Де знаходиться: Житомир, вул. Ватутіна, 13

Кількість номерів в готелі:25

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Конференц-зал, Оздоровлення, Перукарня / Салон краси, Місце для паркування, Прачечна, Ресторан, Обслуговування номерів, Трансфер в / з аеропорту, Басейн

Особливості: Нова приватний готель розважального комплексу "ДоДо" розміщена в центрі міста. 25 комфортабельних номерів з усіма зручностями і дизайном, який не залишить байдужими, по-домашньому затишні. На вибір гостей 1-2-х місцеві стандартні номери, номери класу "Люкс" і VIP-номери європейського рівня. Для зручності гостей, в кожному номері передбачено наявність плазмового телевізора з кабельним телебаченням, міні-бару, кондиціонера, сейфа, інтернет, телефону. У вартість будь-якого з номерів входить сніданок. Також пропонується відвідати розважальний комплекс: ресторан "Gold Fish", лаунж-бар, диско-зал з музикою різних напрямків. До послуг гостей безкоштовна парковка, цілодобові послуги прання і прасування, гнучка система знижок. Відпочити душею і тілом гості можуть в SPA-Салоні. 

Готель "Шале"

Де знаходиться: Житомир, пл. Бердичівська, 10 (Бердичівське шосе)

Кількість номерів в готелі: 10

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Конференц-зал, Місце для паркування, Прачечна, Ресторан, Обслуговування номерів, Трансфер в / з аеропорту, Розміщення з тваринами

Особливості: Ресторанно-готельний комплекс "Шале" розташований в 5 км від центру Житомира. До послуг гостей затишні 2-х місні номери класу «Стандарт» і «Люкс». Комфортабельні номери оформлені в класичному стилі, в пастельних тонах і обладнані всім необхідним. Всі номери оснащені кондиціонерами, телефонами, телевізорами, окремі ванні кімнати оснащені сучасною сантехнікою. Для зручності гостей "Шале" безкоштовний Wi-Fi доступ по всій території готелю. Під охороною автостоянка входить у вартість номера. До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації. У ресторані готелю подають класичні страви австрійської та європейської кухні.

Міні готель "Петроград"

Де знаходиться: Житомир, вул. Саєнко, 152а

Кількість номерів в готелі: 34

Послуги готелю: Бар, Бізнес-центр, Інтернет, Конференц-зал, Оздоровлення, Місце для паркування, Розваги, Ресторан, Спортивні розваги, Басейн

Особливості: Готель "Петроград'" знаходиться при в'їзді в місто Житомир з боку Києва. До послуг гостей просторі комфортабельні номери різних категорій. У кожному номері є кабельне телебачення, телефон, ванна кімната. Готель "Петроград'" має в своєму розпорядженні вишуканим рестораном, де подають страви української та європейської кухонь. Передбачено банкетний зал на 100 місць для святкування урочистих подій. До послуг гостей паб і літній майданчик на свіжому повітрі. Гості можуть відвідати сауну з великим басейном, а для любителів активного відпочинку пропонується проведення часу на тенісному корті або за грою в більярд. На території готелю є автостоянка.

 Міні готель "По-домашньому"

Де знаходиться: Житомир, пров. Піонерських таборів, 4

Кількість номерів в готелі: 9

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Конференц-зал, Оздоровлення, Місце для паркування, Прачечна, Ресторан

Особливості: Затишний міні-готель "По-домашньому" розташований в спальному районі Житомира, недалеко від центру міста. До послуг гостей компактні номери різних категорій. Номери категорії "люкс" обладнані безкоштовним Wi-Fi доступом і супутниковим телебаченням. У розпорядженні гостей затишний дворик з мангалом. Поруч є магазини, кафе, розважальний центр. До послуг проживаючих сауна на дровах. На території передбачено кафе з банкетним-залом. За додаткову плату гості можуть замовити сніданок. Для проведення ділових заходів оснащений конференц-зал на 45 осіб. Оснащені паркувальні місця для автомобілів. Міні-готель "По-домашньому" знаходиться недалеко від траси Житомир-Хмельницький і Політехнічного університету.

Парк-готель "Кавунова Дача"

Де знаходиться: Житомир, с. Зарічани, вул. Цюрупи, 166

Кількість номерів в готелі: 10

Особливості: Парк-готель "Кавунова Дача" знаходиться на березі річки Гуйва в передмісті Житомира. На вибір гостей розміщення в обладнаних покращених номерах. За додаткову плату гості можуть орендувати альтанку з мангалом або тенісний корт. Для проведення урочистих заходів обладнаний банкетний зал і відкрита тераса. Гості можуть замовити прохолодні напої в барі на території. За попереднім замовленням організовується виїзне обслуговування з кафе "Піросмані". Для гостей на автомобілі передбачена парковка на території (для кожного номера безкоштовна парковка одного авто). Готель "Кавунова Дача" розташований в с.Заречани, в 7 км від центру Житомира.

Мотель "Дейв Експрес"

Де знаходиться: Житомир, Київське шосе, 143А

Кількість номерів в готелі: 7

Послуги готелю: Бар, Інтернет, Місце для паркування, Ресторан, Обслуговування номерів, Спортивні розваги

Особливості: Мотель "Дейв Експрес" розташований при в'їзді в Житомир з боку Києва. До послуг гостей номери різних категорій обладнані цілодобовою подачею гарячої та холодної води. Кожен номер оснащений телевізором, деякі номери укомплектовані кондиціонерами. Для комфортного проживання гостей передбачений безкоштовний Wi-Fi і закрита парковка. В меню затишного кафе домашня кухня і власна випічка.

Последнее изменение Среда, 21/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework