Житомирянам на замітку: відпочинок для людей, які люблять спорт і природу

Про місця, де можна славно провести довгоочікувані вихідні.

Сплав на байдарках по Десні – все те, що можна отримати практично безкоштовно з користю і задоволенням для душі. Чиста вода, краса пейзажу та риболовля. Місцеві кажуть: риби багато. І у вас є прекрасна можливість в цьому переконатися. А що ще може бути незмінним атрибутом такого виду відпочинку? Кемпінг!


Ніч в наметах може бути такою романтичною! Дивне нічне небо, чисте повітря, посиденьки біля багаття і ваші найближчі друзі, з якими хочеться розділити цю атмосферу.

Річка Случ або Надслучанська Швейцарія


Рівненська область подарувала нам неймовірний ландшафтний пейзаж з сосновими лісами, зеленими берегами і м’яким кліматом. Справжнє диво, чарівний куточок природи, овіяний легендами.

Воно й не дивно, адже, як вважають вчені, берегам Случі – понад два мільярди років. В ХI-ХIII столітті на одному з них, де пізніше буде стояти княжий замок, знаходилося давнє городище.

Куточок раю для фотографів і екологів (в кінці травня в цих краях розквітає азалія – досить рідкісна квітка для нашої місцевості), для тих, хто вміє цінувати і бачити справжню красу.

Траси Дениші


Скалодром в Житомирській області – для сміливих, фізично підготовлених, і мабуть тих, кому необхідний відповідний рівень адреналіну. А чому б і ні?
Скелі призначені не тільки для профі, але так само, зустрічають новачків. Пишу про це, і подумки вже там.

Нехай зараз не сезон, для спуску на тарзанці, але цим здорово закінчувати підйом на гору вздовж річки Тетерів. А які види, відкриваються вашому погляду! Навіть нехай на скелю ви потім не ногою, але ця місцевість вас не розчарує. Коли ти долаєш висоту, яка раніше здавалася тобі “непідйомною”, почуття переповнюють неймовірні!

Стаєш відкриттям для самого себе! Вдихаєш повітря і відчуваєш себе живим, повним сил і енергії. Ближче до вечора, біля підніжжя гір, виростає справжнісінький наметове містечко. Димок від багаття, гаряча юшка гітара і щастя.

За матеріалами WeLoveUa

Последнее изменение Среда, 21/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework