17 концертів та вечірок: у Житомирі підбили підсумки Korolevfest

Нещодавно у Житомирі відгримів масштабний фестиваль просто неба «Korolevfest».

Житомиряни мали змогу побувати на фестивалі вуличної музики, подивитися кіно просто неба, спробувати вуличну їжу у«Korolevfoodfest» та багато іншого.
«Те, що ми обіцяли зробити майже 4 тижні назад, коли анонсували захід, - все було реалізовано», - так підбив підсумки проекту його організатор Ярослав Гапоненко. 21 вересня на прес-конференції у міській раді він розповів про функціонування «Korolevfest» протягом усього періоду та подякував усім, хто допоміг у проведенні фестивалю.
Нагадаємо, що захід тривав 2 тижні, хоча планувався спочатку на 2 місяці. Та попри це, житомиряни встигли побувати на різноманітних фестивалях і просто гарно провести час. Зокрема, можна було відвідати бібліотеку просто неба, де були презентовані книги сучасних українських, дитячих авторів, книги до ювілею дня народження Івана Франка, відбувся тиждень англійської мови, могли спостерігати й брати участь у літературній сцені. Наприкінці фестивалю почав функціонувати Bookcrossing, куди люди почали приносити свої книжки.
У рамках фестивалю відбувався показ фільмів просто неба. Як і було обіцяно, презентували українські та україномовні фільми. До речі, найбільше відгуків організатори отримали за німе кіно. Багато людей дякували за те, що вони вперше бачили Чарлі Чапліна на великому екрані. Під час фестивалю показували й фільми – дипломні роботи студентів Коледжу культури й мистецтв ім. І. Огієнка, які зняті про відомих житомирян.
Також Ярослав Гапоненко зазначив, що найбільшу кількість людей збирав фестиваль вуличної музики теж у рамках «Korolevfest». Загалом відбулося 17 концертів та вечірок. Виступали не тільки житомирські, а й гурти та ді-джеїв з інших міст. Радували своєю творчістю житомирян і такі відомі гурти, як «Разом ліпше», «Retro21», «4Worlds».
Організатори задоволені фестивалем і планують зробити його щорічним.

Последнее изменение Среда, 21/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework