«Палітра кольорів»: у ЖДУ діє виставка Анатолія Максимчука

21 вересня на другому поверсі центрального корпусу Житомирського державного університету імені Івана Франка місцевий художник Анатолій Максимчук презентував першу авторську виставку у стінах вищого навчального закладу «Палітра кольорів». Експозиція працюватиме три місяці.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
Ідея показати полотна житомирського художника Анатолія Максимчука не давала спокою організаторам мистецького проекту ЖДУ «Арт-Світ» уже давно і нарешті знайшла своє практичне втілення.
Анатолій Максимчук – дуже скромний житомирський митець. Хоч його роботи уже й демонструвалися на виставках, він залишається невідкритим, незнаним митцем як для загальноукраїнського поціновувача, так і житомирського. Знайомство з його талантом для багатьох буде приємною несподіванкою, а може, й найкращим відкриттям року чи й десятиліття. Бог обдарував Анатолія Максимчука надзвичайно тонким відчуттям кольору, лінії, проекції, простору... Так, як він пише воду, зображує її прозорість, хвилювання, тугу, радість, боротьбу, рідко хто зможе. Жанрово художник закоханий у пейзажистику... Його роботам притаманні елегійність, одухотвореність, мрійливість...
На другому поверсі ЖДУ імені Івана Франка художник презентував 33 роботи. Деякі з них були написані на пленерах і вже знайомі шанувальникам. Як-от: «Свято-Михайлівський кафедральний собор», «Маки польові», «Вітряно. На березі Світязя» тощо.
Отож, шанувальники краси, шукачі сенсів і підтекстів, і ті, кого приваблюють чари асоціацій і настроїв, не пропустіть можливість відчути дух мистецтва та отримати естетичне задоволення. Експозицію «Палітра кольорів» житомирського митця Анатолія Максимчука можна побачити на другому поверсі центрального корпусу ЖДУ імені Івана Франка з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 18.00.

Последнее изменение Пятница, 23/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework