У Житомирі розпочалась виставка "Ренесанс коня"

23 вересня у Житомирі в приміщенні центральної міської бібліотеки ім. Василя Земляка розпочалась персональна виставка житомирського фотографа Володимира Павловського "РЕНЕСАНС КОНЯ".


В серії представлені портрети коней, виконані в техніці низького ключа, наближеною до техніки ренесансу.

Володимир Павловський розповідає: "Фотографія в низькому ключі використовує переважно темні тони для створення драматичного ефекту. Ключовий момент тут полягає в тому, щоб не просто зробити темне зображення, але використовувати освітлення дуже вибірково, так, щоб тільки окремі елементи були висвітлені".

Що ж таке низький ключ? Це техніка фотозйомки, яка характеризується переважанням темних тонів над світлими. При цьому, як і в звичайному кадрі - тут буде використаний весь спектр тонів, різниця лише в пропорції.

На знімку, зробленому в цій техніці, зазвичай є всього кілька світлих ділянок в більш темному оточенні.

Часто ця техніка використовується в жанрі портрета, причому - переважно чоловічого портрета. Це пов'язано з тим, що підкреслення скул і інших рис обличчя 

Як відомо - якщо кадр в загальному і цілому - темний, погляд глядача перш за все притягається до світлих його ділянках. Такий закон візуального сприйняття. Він в даному випадку і використовується для того, щоб звернути увагу глядача - наприклад - на обличчя або окремі його ділянки на портреті.

За підтримки житомирського кінно-спортивного клубу "Дербі" і центральної міської бібліотеки виставка триватиме по 23 жовтня.

Нагадаємо, що громадська організація «Кінно-спортивний клуб" Дербі "» проводить для учасників АТО з Житомирської області реабілітацію - можна безкоштовно покататися на конях.

Психологами неодноразово доведено, що спілкування з тваринами позитивно впливає на людину. Тому громадська організація запрошує учасників АТО підняти настрій і просто добре провести час.

Також на базі кінно-спортивного клубу, який знаходиться в селі Кам'янка Житомирського району, можна пройти фізичну або психологічну реабілітацію за допомогою іпотерапії.

 

Последнее изменение Пятница, 30/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework