Юний піаніст із Новограда-Волинського залишив музичну школу, бо його розвиток випереджає програму

Про історію юного піаніста Артура Крутякова писали не раз — захоплено спостерігаємо, скільки завзяття у школяра, який у дев’ять років дав свій перший сольний благодійний концерт, збираючи кошти на підтримку учасників АТО, згодом їздив у Житомирський шпиталь, де виконував захоплюючий репертуар (від класики і світових хітів до сучасних композицій) для поранених бійців.

Також ми писали про перемоги на конкурсах, виступи. Нагадаємо, що свого часу хлопцю довелося піти з музичної школи і займатися індивідуально, бо його музичний розвиток випереджає програму.
А днями відбувся перший концерт п’ятикласника у гімназії, приурочений до Дня вчителя. Директор Юрій Рошка, знайомлячи гімназистів із талановитим виконавцем, про це сказав: «Можна не лише в «айфонах» сидіти, а й брати приклад з тих, хто наполегливо йде до своєї мети». І потиснув руку новому гімназисту, адже цей навчальний рік Артур розпочав у стінах іншого закладу.
Цікаво, що з третьої школи хлопцю довелося піти, бо «там не було фортепіано, а у гімназії їх — цілих три!», — констатувала мати піаніста Наталія Крутякова. — Ми переживали з приводу зміни школи, але син швидко знайшов спільну мову з усіма: з однокласниками, вчителями. «Нарешті ви привели нам нашого артиста», — сказали нам у гімназії. І поки я подавала документи, Артур встиг познайомитися з вчителькою музики», — радіє мама «фортепіанному ентузіазму» сина.
Напевно, тут варто просто побажати хлопцю не спинятися на шляху у справі, яку він любить. Не настільки важливо, у якій школі він навчатиметься — головне, що продовжує удосконалювати свій непересічний талант.
А ще Артуру дуже подобається виступати на сцені, тож він із задоволенням чекає нових запрошень зіграти для публіки. Нині ж учень репетирує новий концерт — до Дня художника, який відбудеться невдовзі у Музеї Косачів.

 


Джерело: zvyagel.com.ua

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework