Всесвітньовідомий піаніст Любомир Мельник приїде у Житомир

26 жовтня 2016 року в приміщенні Житомирської філармонії імені Святослава Ріхтера Житомирської обласної ради відбудеться концерт всесвітньовідомого піаніста Любомира Мельника.

Організацією заходу займається громадська організації «Культурна Опозиція», - про це повідомив міськвиконком на черговому засіданні 5 жовтня.
Любомир Мельник – це канадський композитор і піаніст українського походження. Митець відомий "безперервною музикою", технікою, що базується на дуже швидких нотах й складних нотних послідовностях, що створюють "звукове полотно", зазвичай з використанням педалі сустейну для створення обертонів і резонансів.
67-річний Любомир Мельник - автор понад 120 музичних творів, в останні роки випускався на культовому європейському лейблі Erased Tapes і співпрацював з його резидентами Нільсом Фрамом і Пітером Бродеріком. У 2016 році випустив альбом «illirion» на лейблі Sony Classical Music.
У музиці він часто повертається до своїх українських коренів - один з його творів написаний за віршем Тараса Шевченка, інший присвячений Симону Петлюрі.
Така подія стала знаковою для Житомира, саме тому квитків у касах Житомира уже немає, і дістати білети можна тільки через online-каси.

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework