Житомирянам на замітку: Містичні Історії - поїзд-привид

Повернемось знову до містичного міста Львова та пройдемось по його вуличках, де завмирають тіні, а очі привидів уважно дивляться на нас, сучасників, із темряви.

Хто сказав, що залізничний транспорт – річ прозаїчна? В ньому не менше романтики, ніж в старих шляхетських палацах. Отож, 1861 року був введений в експлуатацію маршрут залізниці Львів-Перемишль.

З цього часу на львівських коліях почали творитися дивні речі та ставатися загадкові випадки. Преса того часу розповідала про один з них, хоч керівництво й намагалось приховати їх від загалу.

Історія розповідала про загадкового поїзда, що з’являвся раптово та проносився на шаленій швидкості. При цьому не було ні зіткнень, ні аварій. Загадковий поїзд не могли піймати, пасажири та робітники залізниці були налякані, і навіть побоювалися користуватися залізничним транспортом.

Одного літнього вечора потяг дивний прибув до львівського вокзалу. Саме в той час точно за розкладом приїхав віденський потяг. А привид нісся просто на нього – який жах охопив людей! Здавалося б зіткнення було б неминучим!

Та всі вагони примари просто пройшли крізь реальний потяг. Про містичну пригоду свідчили лише налякані обличчя пасажирів.

Джерело: WE.ORG.UA

 

 

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework