Рятувальники Житомирщини вибороли нагороду на Всеукраїнському фестивалі героїко-патріотичної пісні

6 жовтня в місті Трускавець у палаці культури ім. Тараса Шевченка яскравим гала-концертом завершився VІ Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, ветеранів та пенсіонерів служби цивільного захисту.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Організаторами конкурсу є Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та ДСНС України.
У фестивалі взяли участь 25 колективів з усієї України. Компетентне журі прослухавши та оцінивши виступи конкурсантів, які виконують мелодійні героїко-патріотичні номери, обрали найталановитіших.
Троє представників Житомирської області приємно вразили журі та глядачів своїми творчими номерами. Зокрема, фахівець прес-служби Ірина Коваль, заспівавши пісню «Повертайся живим», змусила опинитися усіх присутніх на полі бою і відчути увесь страх та біль війни. Кожен слухач від чуттєвого й пронизливого співу вчергове замислився і над непередбачуваною долею рятувальників, які щодня ризикують життям заради порятунку інших. І над тим, що зараз відбувається на сході країни, де вже пролито стільки крові та сліз українцями. По-справжньому збадьорила усіх присутніх глядачів у залі Юлія Гніденко, яка виконала запальну пісню «Сам собі країна». Вже з першого ж куплету глядачі упевнено підспівували нашій рятувальниці слова цього українського хіта.
Приємно відзначити, що третій представник нашої області Дмитро Павленко отримав перемогу у номінації «Краща пісня про Україну». Його нагороджено грамотою та пам’ятним подарунком. На розсуд журі він представив композицію «Я України син» і зміг вразити усіх неймовірною силою голосу та харизмою.
Вже вшосте у різних куточках країни люди мають змогу бути свідками яскравого театралізованого дійства, присвяченого популяризації героїчної служби рятувальників та вогнеборців, вихованню гідної пам`яті та поваги до захисників України. Вітаємо усіх переможців та чекаємо нової зустрічі творчих рятувальників на теренах нашої держави.

Последнее изменение Пятница, 07/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework