Egor Grushin презентує в Житомирі новий альбом

Новий альбом «Once», реліз якого відбувся 1 червня 2016 року, є четвертим альбомом Єгора Грушина (попередні релізи: «Inside» (2012), «Absolution» (2013), «Dominicano» (2014) ). 

«Once» складається з дев’яти композицій, значна частина яких записана у супроводі струнного квартету. На відміну від попереднього, цей альбом не пронизаний горизонтальною сюжетною лінією, в ньому кожна композиція є самодостатньою та розповідає свою історію. Платівка побудована за принципом контрастності: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними. Цей принцип допомагає фокусуватись на різних настроях та сприймати музику в різних її проявах і варіантах.
«Робота над альбомом тривала більше року. Ще в травні минулого року ми почали працювати на студії "Virtuoso Records" разом з Богданом Нестором над накопиченням і зробили перший трек "Run", але вже потім я вирішив відкласти цей трек на певний час і не включати його до цього альбому. Остаточну концепцію і матеріал вдалось сформувати вже взимку, насолоджуючись мальовничою природою і незабутньою атмосферою, проживаючи певний час серед гір у справжньому замку на кордоні Польщі та Чехії», - зазначає Єгор Грушин.

Над альбомом працювали:
Рояль, ефекти, клавішні - Єгор Грушин
Віолончель - Роксолана Пахолків
Перша скрипка - Анна Бура
Друга скрипка - Марта Бура
Альт - Едуард Погарецькі
Звукоінженер - Богдан Нестор
Робота тривала на студії звукозапису "Virtuoso Records"
Дизайн обкладинки - Андрій Балан
Рецензії на попередні роботи композитора були опубліковані на таких зарубіжних ресурсах як: anthemreview.net, echoesanddust.com, www.merchantsofair.com.
Композиції з попередніх альбомів стали саундтреками до таких фільмів як "Історія життя іграшки" (2012), "Choiseman" (2012), "Finita la tragedia" (2013), «Янголи помирають на світанку» (2013) та «Врятований роман» (2015).
Придбати CD: http://www.egor-grushin.in.ua/index.php/albom-once

Придбати альбом на таких ресурсах в Україні:
- iTunes - https://goo.gl/ww6ybj
- Google Play - https://goo.gl/4xesEL

Придбати альбом в інших країнах:
- iTunes - https://goo.gl/3leKJb, https://goo.gl/8YgJWD
- Amazon - https://goo.gl/TBIxru
- Bandcamp - https://grushin.bandcamp.com

Последнее изменение Вторник, 18/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework