В Житомирі має з’явитись ще один мультиспортивний майданчик!

Проект «Мультиспортивний майданчик біля ліцею №24», за адресою вул. Шевченка 105 б допущений до загальноміського голосування бюджету участі під номером 33.

Дана територія є місцем активного відпочинку для мешканців усього району Промавтоматика, це чи не один мікрорайон в місті Житомир, де відсутнє сучасне штучне футбольне поле. 

Діти грають у футбол на асфальтному полі, або на полі із відсіву, що призводить до травматизму. Окрім металевих турніків, ніяких тренажерів не має. Для того, щоб створити комфортні умови для активного відпочинку та занять спортом, потрібно облаштувати цю територію сучасною мультиспортивною площадкою.

Ініціатор проекту, голова ОСББ по вулиці Шевченка 105 - Сергій Маковський, розповідає:

«Зараз ця територія знаходиться в занедбаному стані, люки стирчать, навколо одні ями, покриття поля - це відсів або асфальт. Згідно проектної пропозиції тут планується будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розміром 20х40, тому що більше в принципі бути й не може. Асфальт, планується покрити гумою і поставити сучасні, хороші тренажери. Щодо огорожі, має бути встановлено 4-х метровий паркан. Згодом встановимо освітлення, на ніч територія буде зачинятися. Згідно умов конкурсу, в якому бере участь і мій проект, в наступному році будуть реалізовані ті проекти, за які проголосує більшість житомирян. В першу чергу, звертаюсь до мешканців мікрорайону Промавтоматика , до тих хто любить спорт та дбає про майбутнє наших дітей, до молоді та просто активних і небайдужих житомирян. Прийдіть та підтримайте цей проект! Номер проекту в бюлетені для голосування №33.».

Ознайомитись з проектною пропозицією можна ТУТ.

Последнее изменение Четверг, 03/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework