До 30 листопада Житомиряни можуть висловити моральну підтримку і добрі побажання жителям японської префектури Фукусіма

Благодійний фонд "Заложники Чорнобиля" та Житомирське обласне відділення Дитячого фонду України оголосили традиційну щорічну кампанію "Різдвяна листівка".

Мета акції – висловити моральну підтримку і добрі побажання жителям японської префектури Фукусіма, які постраждали внаслідок стихійного лиха та техногенної аварії на атомній електростанції в 2011 році.

Жителі Житомирщини, які пережили наслідки Чорнобильської катастрофи, і, передусім, діти у ці дні мають нагоду виявити співчуття й підтримку людям в Японії:

"Свого часу діти та дорослі з Японії підтримували український народ протягом 30 років, надсилаючи щороку вітальні різдвяні листівки з орігамі та дружніми побажаннями добра і миру. Такі листівки ми передавали у дитячі лікарні, санаторії, інтернати, дитячі садочки та школи Житомирської області. тож тепер ми також запрошуємо всіх бажаючих до участі в нашій акції", – закликала керівник благодійного фонду "Заложники Чорнобиля Євгенія Дончева.

Зібрані в ході акції різдвяні листівки, підписані школярами області, будуть передані дитячим закладам Японії, які постраждали від аварії на атомній станції "Фукусіма-1". Пропонується зробити листівки своїми руками.

Роботи можуть бути індивідуальними або груповими, наприклад, від класу чи школи. В них варто коротко повідомити про себе: ім'я, вік, адресу або назву навчального закладу. Бажано, щоб листівка була підписана англійською мовою. Термін проведення акції завершується 30 листопада 2016 року, аби організатори мали час переслати ці листівки до Японії до початку різдвяних днів. До кінця листопада оформлені роботи можна відправити до фонду "Заложники Чорнобиля" за поштовою адресою: м. Житомир, 10014, майдан ім. С.Корольова, 12, кімната 375. Також листівки приймають в обласному відділенні Дитячого фонду України за адресою: м. Житомир, 10014, майдан ім. С.Корольова,12, кімната 110.

За матеріалами Житомирської Хвилі

Последнее изменение Суббота, 05/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework