×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені будують фонтан, якому немає аналогів в Україні

Тривають роботи на центральній площі міста Коростеня. На тому місці, де раніше був пам’ятник Леніну,  ведуться роботи по встановленню фонтану, офіційне відкриття якого орієнтовно заплановано на 12 жовтня.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Коростень.

Оригінальний фонтан, якому немає аналогів в Україні,  на даний час  виготовляється в Німеччині. Встановлення відбувається виключно на спонсорські кошти.

Відтак змінюється не лише вигляд центральної площі міста, а й сама її філософія. Якщо колись це було офіційне місце, то з часом її значення змінилось. Було відзначено, що місце біля пам’ятника Леніну використовується молоддю як місце відпочинку. Архітектори в даному випадку застосували принцип, який вже давно використовується в Європі: спочатку ведуть спостереження, як те чи інше місце використовують люди, а потім визначають його цільове призначення, будують пішохідні зони, розміщують сміттєві урни, лавки для відпочинку. Тож слідуючи цьому принципу, було визначено, що це місце найраціональніше буде використати для створення сучасної зони відпочинку.

Відповідно до розробленого проекту КП «КоростеньАрхБюро» на площі будуть розміщені лавки для відпочинку, додаткові вуличні  ліхтарі,  встановлений екран 2х3 м, а також  буде працювати зона  покриття мережі WI-FI . Фінансування  всіх робіт (фонтан, малі архітектурні форми).

n300914773

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework